אורקייטה קרבונרה
אורקייטה קרבונרה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 20 גרם חלבון 15 גרם של שומן, וסך הכל 463 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו בייקון מעושן אפלווד, גבינת פרמזן ועוד כרישה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו אורקייטה עם" לאכול ירקות שלך " בולונז טורקיה, אורקייטה עם בצל קרמל, אפונה הצמד סוכר, גבינת ריקוטה, ו קרבונרה צמחוני (קרבונרה צמחוני) (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים בייקון במחבת גדולה מעל חום בינוני עד פריך, על 8 דקות. באמצעות כפית מחוררת, להעביר בייקון למגבת נייר כדי לנקז.
יוצקים את כל אבל 2 כפות שומן ממחבת במידת הצורך.
הוסף כרישה וsauté מעל חום בינוני עד למכרז, על 6 דקות. תניח בצד.
בינתיים, לבשל פסטה בסיר גדול של מים מלוחים רותחים עד רק רך אבל עדיין מוצק לנשוך, ערבוב מדי פעם.
מסננים פסטה, הזמנת 1/2 כוס פסטה בישול נוזלי.
לטאטא ביצים 1/2 כוס פרמזן בקערה בינונית כדי להתמזג; בהדרגה לטאטא 1/4 כוס פסטה בישול נוזלי.
מוסיפים פסטה לכרישה במחבת ומערבבים לחום.
יוצקים תערובת ביצה על פסטה ומערבבים עד שהרוטב הוא רק שמנת וביצים כבר לא גלם, על 2 דקות. (מחבת לחזור לחום נמוך מאוד אם תערובת ביצה נוזלית; לא לבשל יתר על המידה או ביצים יהיה להקריש.)
הוסף חלק הנותרים 1/4 כוס פסטה בישול נוזלי פסטה במידת הצורך כדי להרטיב. מערבבים בייקון ופטרוזיליה.
מגישים פסטה, עוברים גבינה נוספת בנפרד.