אותות עשן
אותות עשן יכולים להיות רק תוספת שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 465 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 22 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו שרי אמונטילדו, סוכר, קוביות קרח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו המבורגר עשן משולש, השעועית עשן אבא, ו איפה שיש עשן, יש קוקטייל אש (מתכונים דומים).
הוראות
קו סיר גדול כבד עם רדיד כבד חובה.
מפזרים שבבי עץ על החלק התחתון של הסיר; לכסות. הפעל מאוורר פליטה על גבוה.
סיר חום מעל חום גבוה עד שהעשן מתחיל להיווצר בתוך סיר. מלא 9 x 4 1/2 x 3 אינץ ' עם כיכר מתכת מחבת.
מניחים בסיר; לכסות בחוזקה. עשן קרח עד רק נמס, על 5 דקות.
הסר מהחום. מגניב במקצת. מכסים את מחבת כיכר בחוזקה עם לעטוף פלסטיק; להקפיא עד המשרד, לפחות 6 שעות. באמצעות דוקרן קרח, לחתוך חציית בלוק קרח ל 4 חתיכות קרח מעושנות גדולות. לעטוף בחוזקה פלסטיק ולשמור קפוא.
להביא 1 כוס מים וסוכר להרתיח בסיר אינמדיום על חום גבוה, ערבוב עד הסוכר מתמוסס.
הוסף פקאן; להפחית את החום בינוני ומבשל עד סירופ טעם כמו פקאן, על 12 דקות. זן; להיפטר פקאן. כיסוי וסירופ פקאן צונן עד קר, על 2 שעות.
מקום 5 כפות ויסקי, 3 כפות שרי, 1 כף מיץ לימון, ו 3 כפות סירופ פקאן ב cocktailshaker. למלא עם קוביות קרח רגיל; לכסות ולנער עד קר. מחלקים תערובת בין 2 כוסות מיושנות. חזור עם הנותרים 5 כפות ויסקי, 3 כפות שרי, 1 כף מיץ לימון, 3 כפות סירופ פקאן, וקרח.
מניחים 1 נתח קרח מעושן בכל כוס ומגישים.