לחמניות דביקות גשמיות אחרות היא צמחוני לחם. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. מנה אחת מכילה עד 10 גרם חלבון 26 גרם של שומן, וסך הכל 665 קלוריות. גשו לסופר וקנו חמאה, קינמון טחון, סירופ תירס ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 5 שעות ו-15 דקות. נסו הלחמניות הדביקות הטובות ביותר, לחמניות דביקות, ו לחמניות דביקות (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
1
מוסיפים את השמרים לתוך 1/2 כוס המים החמים (תחשוב טמפרטורת אמבטיה) ולתת לו מערבבים נחמד. זה צריך קצף. אם זה לא, זה אומר שזה לא פעיל, זה מת והלחם שלך לא יעלה.
מרכיבים שתצטרך
לחם
מים
שמרים
2
מוסיפים קמצוץ סוכר כדי לעזור לשמרים לגדול.
מרכיבים שתצטרך
סוכר
שמרים
3
בוא נשב 5 דקות בערך.
4
הוסף את החמאה למיקסר שלך, הפעל כדי להתחיל creaming ולהוסיף את 1 כוס סוכר. כאשר הוא קל ורך, להוסיף את אבקת חלב ומלח.
מרכיבים שתצטרך
אבקת חלב
חמאה
סוכר
מלח
ציוד שתשתמש בו
בלנדר
5
הוסף את הביצים שלך, שילוב 1 לפני הוספת אחרים. לכבות לגרד את הקערה, לוודא לקבל כל הבלילה מלמטה וכי אין גושים.
מרכיבים שתצטרך
ביצה
ציוד שתשתמש בו
קערה
6
מוסיפים את המים החמים 1 כוס הנותרים ולאחר מכן את השמרים.
מרכיבים שתצטרך
מים
שמרים
7
מוסיפים את הקמח בשלבים, זה צריך להתחיל להיראות כמו בצק. לנצח במשך 5 עד 10 דקות. כבה את המיקסר.
מרכיבים שתצטרך
בצק
קמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
בלנדר
8
קמח משטח עבודה כדי שהבצק לא יידבק. לזרוק את הבצק, הוספת קמח יותר אם דביק. להתחיל ללוש על ידי קיפול הבצק על עצמו, ולהמשיך לדחוף אותו החוצה. תמשיך ללוש עד שזה יהיה נטול גושים ולא יהיה דביק יותר. שים בקערה משומנת היטב ומכסה בניילון נצמד. שים במקום חם עד שהוא מכפיל, 2 1/2 שעות בערך.
מרכיבים שתצטרך
בצק
קמח לכל מטרה
עוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיק
קערה
9
בעוד הבצק גדל, לעשות זיגוג שלך: לשים את החמאה בקערה. (לאחר החמאה בטמפרטורת החדר אומר כי הסוכר יהיה לשלב טוב יותר לעשות יותר קל לערבב.)
מרכיבים שתצטרך
חמאה
בצק
זיגוג
סוכר
ציוד שתשתמש בו
קערה
10
מוסיף את הדבש שלך, סירופ תירס כהה וסוכר חום. תן לו מערבבים טוב ולהוסיף 1/4 כוס מים. החמאה אולי תיפרד, וזה בסדר. זה לא ייראה יפה, אבל זה יהיה טעם טוב כאשר נעשה אפייה!
מרכיבים שתצטרך
סירופ תירס כהה
סוכר חום
חמאה
דבש
מים
11
מחממים את התנור ל 350 מעלות F. חמאה צלחת עוגה עמוקה עם קצוות מחורצים.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
ציוד שתשתמש בו
תנור
12
יוצקים את הזיגוג בתחתית הצלחת שלך, מפזרים את הפקאן מעל ולהניח בצד בזמן שאתה מגלגל את הבצק.
מרכיבים שתצטרך
פקאנים
בצק
זיגוג
גלול
13
קמח משטח העבודה שלך. אגרוף הבצק למטה כדי לרוקן אותו ולאחר מכן לחתוך לחצי.
מרכיבים שתצטרך
בצק
קמח לכל מטרה
אגרוף
14
שים את החתיכה הראשונה על המשטח המשוריין, ותוסיף עוד קמח אם הוא עדיין דביק. קמח המערוך שלך גם כן לגלגל את הבצק החוצה לריבוע על 10 סנטימטרים.
מרכיבים שתצטרך
בצק
קמח לכל מטרה
גלול
ציוד שתשתמש בו
מערוך
15
מערבבים את הקינמון והסוכר בקערה קטנה, מברשת עם חצי חמאה מומסת ומפזרים חצי מסוכר הקינמון. קח את הצד הארוך וקפל וגלגל אותו על עצמו.
מרכיבים שתצטרך
סוכר קינמון
קינמון
חמאה
סוכר
גלול
ציוד שתשתמש בו
קערה
16
חותכים את הבצק לשניים, ולאחר מכן מחלקים את החצאים לשלישים, ומסתיימים עם 6 חתיכות. שים אותם ישר על הזיגוג והאגוזים במחבת שלך. חזור עם פיסת הבצק השנייה. לכסות עם פלסטיק ולתת לעלות על 1 שעה בערך בחלל חם.
מרכיבים שתצטרך
בצק
זיגוג
אגוזים
ציוד שתשתמש בו
מחבת
17
אופים עד הלחמניות הן חום זהוב נחמד, כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גלול
ציוד שתשתמש בו
תנור
18
מערבבים יחד את הסוכר והמים של הממתקים לעקביות הרצויה. הפוך את דוכן העוגה או צלחת על הלחמניות, ואז הפוך את המחבת. הקש על תחתית המחבת כדי לשחרר את הלחמניות ולהרים את המחבת משם.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכר
מים
גלול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
19
טפטוף הדובדבן המלכותי שלך מעל בzig zags, לחתוך ולהגיש.