קושימומחה
מוכן ב8 שעות, 30 דק.
מנות1
ציון בריאות100
מגזין

אטומי אחי לתקוע (חריף אחי לתקוע עם צ'ילי מים)

אטומי אחי לתקוע (חריף אחי לתקוע עם צ'ילי מים)
אטומי אחי לתקוע (חריף אחי לתקוע עם צ'ילי מים) לוקח בערך 8 שעות ו -30 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון זה משמש 1. מנה אחת מכילה 448 קלוריות, 40 גרם חלבון, ו 12 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %54 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד גם כמנה עיקרית יקרה עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. 1 אדם מצא שהמתכון הזה טעים ומשביע. אם יש לכם חומץ אורז, מלח כשר, רוטב שויו וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המאכל האמריקאי הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, ללא חלב, ופסקאטרי דיאטה. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 86%, וזה יוצא דופן. נסו אחי פוק, אחי פוק, ו אחי טונה לתקוע עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
חותכים את הטונה לקוביות בגודל ביס ומניחים בקערת ערבוב בינונית.
מרכיבים שתצטרך
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
2
יוצקים את מי הצ ' ילי והשויו על קוביות הטונה.
מרכיבים שתצטרך
2 פלפל אדום קלוי, קצוץ2 פלפל אדום קלוי, קצוץ
שויושויו
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת
3
מוסיפים את רוטב הראיו והסריראצ ' ה.
מרכיבים שתצטרך
SrirachaSriracha
4
מערבבים יחד ונותנים לטונה לכבוש כמה דקות. קוביות את צ ' ילי הוואי, פלפל רוח הרפאים והבנרו קטנים ככל האפשר ומוסיפים לקערת הערבוב.
מרכיבים שתצטרך
2 פלפל אדום קלוי, קצוץ2 פלפל אדום קלוי, קצוץ
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
5
מוסיפים את סלט האצות ומערבבים את כל החומרים יחד. לפני ההגשה מפזרים את מלח הים והתבלין היפני על גבי הפוק. סיים על ידי הוספת הטוביקו. לחלופין, תוכלו להגיש אותו בכוס מרטיני צוננת עם תערובת האצות בתחתית ותערובת הפוק מעל. אתה יכול לחתוך חריץ לתוך צ ' ילה הוואי לתלות על הזכוכית כמו לקשט.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
4 בוקאצ'יני מוצרלה טריים, כל אחד בקוטר 1 אינץ'4 בוקאצ'יני מוצרלה טריים, כל אחד בקוטר 1 אינץ'
אצותאצות
2 פלפל אדום קלוי, קצוץ2 פלפל אדום קלוי, קצוץ
6
מחממים בסיר את הצ 'ילי, הג' ינג ' ר, השום, החומץ והמלח עם 2 כוסות מים, אך לא מביאים לרתיחה. מערבבים את כל החומרים ומניחים בבקבוק או בצנצנת (מעט יותר מ -1 ליטר) ואוטמים. (להיות זהיר של קיטור עבור זה יהיה לגרות את העיניים ואת חלל האף.) מקפיאים במשך הלילה ומאפשרים לטעם להתפתח במים. השתמש כמו בכל רוטב חם.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
2 פלפל אדום קלוי, קצוץ2 פלפל אדום קלוי, קצוץ
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
פולי וניל, מפוצלים לאורכו לשניים ומגרדים לאיסוף זרעי הוונילפולי וניל, מפוצלים לאורכו לשניים ומגרדים לאיסוף זרעי הווניל
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה