קושימומחה
מוכן ב8 שעות, 30 דק.
מנות1
ציון בריאות100
מגזין

אטומי אחי לתקוע (חריף אחי לתקוע עם צ'ילי מים)

אטומי אחי לתקוע (חריף אחי לתקוע עם צ'ילי מים)
אטומי אחי לתקוע (חריף אחי לתקוע עם צ'ילי מים) לוקח בערך 8 שעות ו -30 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון זה משמש 1. מנה אחת מכילה 448 קלוריות, 40 גרם חלבון, ו 12 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %54 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד גם כמנה עיקרית יקרה עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. 1 אדם מצא שהמתכון הזה טעים ומשביע. אם יש לכם חומץ אורז, מלח כשר, רוטב שויו וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המאכל האמריקאי הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, ללא חלב, ופסקאטרי דיאטה. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 86%, וזה יוצא דופן. נסו אחי פוק, אחי פוק, ו אחי טונה לתקוע עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
חותכים את הטונה לקוביות בגודל ביס ומניחים בקערת ערבוב בינונית.
מרכיבים שתצטרך
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
2
יוצקים את מי הצ ' ילי והשויו על קוביות הטונה.
מרכיבים שתצטרך
6 עגבניות, קלופות וקצוצות6 עגבניות, קלופות וקצוצות
שויושויו
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת
3
מוסיפים את רוטב הראיו והסריראצ ' ה.
מרכיבים שתצטרך
SrirachaSriracha
4
מערבבים יחד ונותנים לטונה לכבוש כמה דקות. קוביות את צ ' ילי הוואי, פלפל רוח הרפאים והבנרו קטנים ככל האפשר ומוסיפים לקערת הערבוב.
מרכיבים שתצטרך
6 עגבניות, קלופות וקצוצות6 עגבניות, קלופות וקצוצות
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
5
מוסיפים את סלט האצות ומערבבים את כל החומרים יחד. לפני ההגשה מפזרים את מלח הים והתבלין היפני על גבי הפוק. סיים על ידי הוספת הטוביקו. לחלופין, תוכלו להגיש אותו בכוס מרטיני צוננת עם תערובת האצות בתחתית ותערובת הפוק מעל. אתה יכול לחתוך חריץ לתוך צ ' ילה הוואי לתלות על הזכוכית כמו לקשט.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
4 בוקאצ'יני מוצרלה טריים, כל אחד בקוטר 1 אינץ'4 בוקאצ'יני מוצרלה טריים, כל אחד בקוטר 1 אינץ'
אצותאצות
6 עגבניות, קלופות וקצוצות6 עגבניות, קלופות וקצוצות
6
מחממים בסיר את הצ 'ילי, הג' ינג ' ר, השום, החומץ והמלח עם 2 כוסות מים, אך לא מביאים לרתיחה. מערבבים את כל החומרים ומניחים בבקבוק או בצנצנת (מעט יותר מ -1 ליטר) ואוטמים. (להיות זהיר של קיטור עבור זה יהיה לגרות את העיניים ואת חלל האף.) מקפיאים במשך הלילה ומאפשרים לטעם להתפתח במים. השתמש כמו בכל רוטב חם.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
6 עגבניות, קלופות וקצוצות6 עגבניות, קלופות וקצוצות
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה