אטומי אחי לתקוע (חריף אחי לתקוע עם צ'ילי מים)
אטומי אחי לתקוע (חריף אחי לתקוע עם צ'ילי מים) לוקח בערך 8 שעות ו -30 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון זה משמש 1. מנה אחת מכילה 448 קלוריות, 40 גרם חלבון, ו 12 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %54 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד גם כמנה עיקרית יקרה עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. 1 אדם מצא שהמתכון הזה טעים ומשביע. אם יש לכם חומץ אורז, מלח כשר, רוטב שויו וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המאכל האמריקאי הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, ללא חלב, ופסקאטרי דיאטה. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 86%, וזה יוצא דופן. נסו אחי פוק, אחי פוק, ו אחי טונה לתקוע עבור מתכונים דומים.
הוראות
חותכים את הטונה לקוביות בגודל ביס ומניחים בקערת ערבוב בינונית.
יוצקים את מי הצ ' ילי והשויו על קוביות הטונה.
מוסיפים את רוטב הראיו והסריראצ ' ה.
מערבבים יחד ונותנים לטונה לכבוש כמה דקות. קוביות את צ ' ילי הוואי, פלפל רוח הרפאים והבנרו קטנים ככל האפשר ומוסיפים לקערת הערבוב.
מוסיפים את סלט האצות ומערבבים את כל החומרים יחד. לפני ההגשה מפזרים את מלח הים והתבלין היפני על גבי הפוק. סיים על ידי הוספת הטוביקו. לחלופין, תוכלו להגיש אותו בכוס מרטיני צוננת עם תערובת האצות בתחתית ותערובת הפוק מעל. אתה יכול לחתוך חריץ לתוך צ ' ילה הוואי לתלות על הזכוכית כמו לקשט.
מחממים בסיר את הצ 'ילי, הג' ינג ' ר, השום, החומץ והמלח עם 2 כוסות מים, אך לא מביאים לרתיחה. מערבבים את כל החומרים ומניחים בבקבוק או בצנצנת (מעט יותר מ -1 ליטר) ואוטמים. (להיות זהיר של קיטור עבור זה יהיה לגרות את העיניים ואת חלל האף.) מקפיאים במשך הלילה ומאפשרים לטעם להתפתח במים. השתמש כמו בכל רוטב חם.