שפמנון Etouffee עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת מתכון המנה העיקרית שלך. מנה זו מכילה כ 23 גרם חלבון 4 גרם של שומן, וסך הכל 253 קלוריות. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. מתכון זה אופייני למטבח קריאולי. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, . אם יש לכם מים, שום, פתיתי פלפלוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב האורז אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג אורז כקינוח. נסו שפמנון Étouffée, סרטנים Etouffee, שפמנון מטוגן, אורז, אספרגוס בגריל ולחם תירס, ו Etouffee (מתכונים דומים).
הוראות
1
מערבבים אורז ומים בסיר קטן. מביאים לרתיחה, להפחית את החום לנמוך, ומבשלים במשך 15 עד 20 דקות, או עד שנעשה.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
בסיר גדול, רביכה חמה מעל חום בינוני. מערבבים בצל, פלפל ירוק ושום; לבשל במשך כ 5 דקות, או עד רך. מערבבים במרק ועגבניות. מתבלים במיץ לימון, רוטב ווסטרשייר, עלה דפנה, פלפל שחור, קורנית ומלח. להפחית את החום נמוך, לכסות, ומבשלים במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
12 עד 16 לחמניות סנדוויץ'
1/4 כוס פלפל ירוק קצוץ, לא חובה
3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות
1 שאלוט, מגורר או טחון
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
צרור תרד טרי (בערך
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
20 פרוסות זוקיני דקות
2 כוסות שיני שום
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
3
מערבבים שפמנון ופטרוזיליה. מבשלים, מכוסה חלקית, במשך 10 דקות, או עד פתיתי דגים בקלות עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
שפמנון
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
4
מערבבים ב 2 כוסות אורז לבן מבושל, ועונה עם פתיתי פלפל אדום.
מרכיבים שתצטרך
אורז לבן מבושל
שמן זית, בתוספת 2 כפות שמן זית (האיכות הטובה ביותר), לטפטוף
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לשפמנון. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות Chehalem 3 יין פינו גרי. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 26 דולר לבקבוק.