קושירגיל
מוכן ב15 דק.
מנות2
ציון בריאות10
מגזין

אטריות אודון עם צדפות מפרץ בייבי בוק צ'וי

אטריות אודון עם צדפות מפרץ בייבי בוק צ'וי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל אטריות אודון עם צדפות מפרץ בייבי בוק צ'וי. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, במנה זו יש: 340 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 24 גרם של שומן למנה. אם יש לך שמן צמחי, צדפות, ציר עוף, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הסוכר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר ללא סוכר מחיטה מלאה כקינוח. מתכון זה מ רציני אוכל יש 145 אוהדים. הכנת המנה לוקחת כ 15 דקות. מתכונים דומים: בוק צ'וי, שיטאקי, ואטריות שום, אטריות אודון עם ג'ינג'ר בוק צ' וי, ו אטריות אודון מוקפצות עם בוק צ'וי.

הוראות

1
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה. בינתיים, חום 2 כפות שמן במחבת נירוסטה 12 אינץ ' על חום גבוה עד רק מתחיל לעשן. צדפות העונה עם מלח ופלפל ולהוסיף חצי צדפות למחבת. מבשלים בלי לזוז עד משחימים היטב בצד אחד, על 45 שניות. מערבבים וממשיכים לבשל עד השחמה קלה על הצדדים הנותרים, כ -30 שניות יותר.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2
הסר צדפות עם כפית מחוררת ולהניח בצד על צלחת. מחממים שמן עד לעישון וחוזרים עם הצדפות שנותרו.
מרכיבים שתצטרך
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
3
מוסיפים שמן כפות שנותר למחבת וחום מעל חום בינוני גבוה עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
מוסיפים בוק צ ' וי ומערבבים היטב. מערבבים ומטגנים עד ירוק בהיר ומכרז, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
בוק צ ' וי.בוק צ ' וי.
5
יוצקים במלאי, רוטב סויה, שמן שומשום ומירין. מביאים לרתיחה, ולאחר מכן להפחית את החום נמוך.
מרכיבים שתצטרך
קורצים שומשום לבןקורצים שומשום לבן
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
6
לבשל אודון על פי הוראות על האריזה.
7
מסננים במסננת ומיד להעביר למחבת. לזרוק היטב ומבשלים מעל חום בינוני גבוה עד אטריות בעיקר לספוג את הרוטב, על 30 שניות. מערבבים בצדפות ומבשלים עד בקושי מחומם דרך.
מרכיבים שתצטרך
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
מפזרים טוגראשי (אם תרצה) ומגישים מיד.