אטריות אודון עם צדפות מפרץ בייבי בוק צ'וי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל אטריות אודון עם צדפות מפרץ בייבי בוק צ'וי. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, במנה זו יש: 340 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 24 גרם של שומן למנה. אם יש לך שמן צמחי, צדפות, ציר עוף, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הסוכר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר ללא סוכר מחיטה מלאה כקינוח. מתכון זה מ רציני אוכל יש 145 אוהדים. הכנת המנה לוקחת כ 15 דקות. מתכונים דומים: בוק צ'וי, שיטאקי, ואטריות שום, אטריות אודון עם ג'ינג'ר בוק צ' וי, ו אטריות אודון מוקפצות עם בוק צ'וי.
הוראות
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה. בינתיים, חום 2 כפות שמן במחבת נירוסטה 12 אינץ ' על חום גבוה עד רק מתחיל לעשן. צדפות העונה עם מלח ופלפל ולהוסיף חצי צדפות למחבת. מבשלים בלי לזוז עד משחימים היטב בצד אחד, על 45 שניות. מערבבים וממשיכים לבשל עד השחמה קלה על הצדדים הנותרים, כ -30 שניות יותר.
הסר צדפות עם כפית מחוררת ולהניח בצד על צלחת. מחממים שמן עד לעישון וחוזרים עם הצדפות שנותרו.
מוסיפים שמן כפות שנותר למחבת וחום מעל חום בינוני גבוה עד מנצנץ.
מוסיפים בוק צ ' וי ומערבבים היטב. מערבבים ומטגנים עד ירוק בהיר ומכרז, על 1 דקה.
יוצקים במלאי, רוטב סויה, שמן שומשום ומירין. מביאים לרתיחה, ולאחר מכן להפחית את החום נמוך.
לבשל אודון על פי הוראות על האריזה.
מסננים במסננת ומיד להעביר למחבת. לזרוק היטב ומבשלים מעל חום בינוני גבוה עד אטריות בעיקר לספוג את הרוטב, על 30 שניות. מערבבים בצדפות ומבשלים עד בקושי מחומם דרך.
מפזרים טוגראשי (אם תרצה) ומגישים מיד.