אטריות ביצים עם הודו, בייקון ורוזמרין
אטריות ביצים עם הודו, בייקון ורוזמרין עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %37 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 494 קלוריות, 38 גרם חלבון ו 19 גרם של שומן כל אחד. אם יש לך בייקון, קציצות הודו, אטריות ביצה רחבות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. מתכונים דומים: מאפינס ביצת קיץ עם אטריות קישואים, בייקון וביצה מקרוני וגבינה, ו לעטוף ארוחת בוקר קליפורניה (אבוקדו, ביצה, בייקון & יותר!).
הוראות
במחבת גדולה, לבשל את הבייקון, ערבוב מדי פעם, עד חום זהוב ופשוט פריך, על 5 דקות.
להסיר ולנקז על מגבות נייר.
יוצקים את כל אבל 2 כפות של השומן מהמחבת.
מחממים את שומן הבייקון שנותר על חום גבוה בינוני.
מפזרים את טורקיה עם 1/4 כפית כל אחד מלח ופלפל.
מוסיפים את טורקיה למחבת, בשתי קבוצות במידת הצורך, ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד חום זהוב ופשוט מבושל דרך, כ 3 דקות.
הסר כל גבעולים קשים מהתרד.
מוסיף את המרק, רוזמרין, ואת 1/2 הנותרים מלח כפית למחבת ולהביא לרתיחה, ערבוב כדי להוציא כל חתיכות חומות שנצמדות לתחתית המחבת.
מוסיף את התרד ומבשל, ערבוב, רק עד נבול, 1 עד 2 דקות.
בסיר גדול של מים רותחים, מלוחים, לבשל את האטריות עד בדיוק נעשה, על 3 דקות.
מוסיפים את האטריות, החמאה, ואת שאר 1/4 כפית הפלפל למחבת ומערבבים עד שהחמאה נמסה. מערבבים את טורקיה עם כל מיצים שהצטברו והבייקון.
המלצת יין: רוזמרין במנה זו ילך טוב עם יין אדום צרפתי קל, כגון Ctes-du-Rhne. או לנסות קברנה סוביניון קליפורניה במחיר בינוני.