קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות19
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

אטריות ליים עם ירקות, בזיליקום ושומשום

אטריות ליים עם ירקות, בזיליקום ושומשום
אטריות ליים עם ירקות, בזיליקום ושומשום הוא מנת תוספת צמחונית. מנה אחת מכילה 995 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 45 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו ירקות: גזר, שיני שום, זרעי ענבים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. נסו אטריות שומשום קרות עם ירקות, אטריות שומשום קרות עם ירקות קיץ, ו אטריות וירקות עם רוטב שומשום (מתכונים דומים).

הוראות

1
שים 3 כפות של השמן במחבת בינונית על אש בינונית נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוסיף את השום ומבשל, ערבוב מדי פעם, עד השום הופך זהב, על 10 דקות; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
3
בינתיים, לשלב את מיץ לימון וסוכר בסיר קטן ולהביא לרתיחה. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
4
ממלאים קערה גדולה עם מים וקרח ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
מביאים סיר קטן של מים לרתיחה ומוסיפים את בזיליקום ועלי נענע. ברגע שהמים חוזרים לרתיחה, מנקזים את העלים ומעבירים למי הקרח. כאשר קר, לנקז שוב לסחוט יבש. פירה בבלנדר עם זרעי שומשום, שום, מלח, ו 1 כוס שמן. (הדבק עשב זה ישמור, בקירור, במשך 2 ימים.)
מרכיבים שתצטרך
5 אונקיות בצל ירוק קצוץ5 אונקיות בצל ירוק קצוץ
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
שום גויה®שום גויה®
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
6
מחממים את הנותרים 3 כפות שמן במחבת מעל חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
מוסיפים את הירקות וכמה מלח ומבשלים, משליך, רק עד בצבע בהיר. תתחמם.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
8
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה ומלח אותו. מבשלים את האטריות עד מכרז, 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
9
מסננים ומעבירים למחבת גדולה המוגדרת בחום גבוה עם סירופ החמאה והליים; מוסיפים מלח לטעם ומבשלים, משליכים, עד מעורבב היטב וקרם.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
10
שים את האטריות בקערת הגשה מחוממת; טפטוף בנדיבות עם ממרח בזיליקום נענע, למעלה עם הירקות, מקשטים עם זרעי שומשום, ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
5 אונקיות בצל ירוק קצוץ5 אונקיות בצל ירוק קצוץ
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
11
טעם
12
ספר, באמצעות מסד הנתונים תזונה USDA
13
מטעמי אסיה של ז 'אן-ז' ורז 'מאת ז' אן-ז ' ורז 'וונגריכטן זכויות יוצרים (c) 2007 מאת ז' אן-ז ' ורז ' וונגריכטן בהוצאת ספרי ברודוויי.ז 'אן-ז' ורז ' וונגריכטן הפך לכוכב קולינרי כאשר החל לראשונה לבשל בלפאייט בניו יורק. הוא הקים את הביסטרו המקסים ג ' וג ' ו בניו יורק; הציג את "fusion" cooking ב-Vong (שלושה כוכבים מהניו יורק טיימס), שכעת יש לו מאחז בשיקגו; יצר את ז 'אן-ז' ורז ' ארבעה כוכבים ואת שוק התבלינים המוצלח ביותר ו-66 בניו יורק; פתח את ראמה (Spice Market meets Vong) בלונדון; ופתח מספר מסעדות שזכו לשבחים בערים משנחאי ללאס וגאס. הוא גר בניו יורק, כשהוא לא נוסע לפקח על המסעדות הקיימות שלו או לפתוח מסעדה חדשה.