קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות19
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

אטריות ליים עם ירקות, בזיליקום ושומשום

אטריות ליים עם ירקות, בזיליקום ושומשום
אטריות ליים עם ירקות, בזיליקום ושומשום הוא מנת תוספת צמחונית. מנה אחת מכילה 995 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 45 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו ירקות: גזר, שיני שום, זרעי ענבים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. נסו אטריות שומשום קרות עם ירקות, אטריות שומשום קרות עם ירקות קיץ, ו אטריות וירקות עם רוטב שומשום (מתכונים דומים).

הוראות

1
שים 3 כפות של השמן במחבת בינונית על אש בינונית נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
מוסיף את השום ומבשל, ערבוב מדי פעם, עד השום הופך זהב, על 10 דקות; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
3
בינתיים, לשלב את מיץ לימון וסוכר בסיר קטן ולהביא לרתיחה. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
4
ממלאים קערה גדולה עם מים וקרח ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
מביאים סיר קטן של מים לרתיחה ומוסיפים את בזיליקום ועלי נענע. ברגע שהמים חוזרים לרתיחה, מנקזים את העלים ומעבירים למי הקרח. כאשר קר, לנקז שוב לסחוט יבש. פירה בבלנדר עם זרעי שומשום, שום, מלח, ו 1 כוס שמן. (הדבק עשב זה ישמור, בקירור, במשך 2 ימים.)
מרכיבים שתצטרך
5 אונקיות בצל ירוק קצוץ5 אונקיות בצל ירוק קצוץ
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
(או או רגיל)(או או רגיל)
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
גב שומן חזירגב שומן חזיר
6
מחממים את הנותרים 3 כפות שמן במחבת מעל חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
מוסיפים את הירקות וכמה מלח ומבשלים, משליך, רק עד בצבע בהיר. תתחמם.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
(או או רגיל)(או או רגיל)
8
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה ומלח אותו. מבשלים את האטריות עד מכרז, 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
9
מסננים ומעבירים למחבת גדולה המוגדרת בחום גבוה עם סירופ החמאה והליים; מוסיפים מלח לטעם ומבשלים, משליכים, עד מעורבב היטב וקרם.
מרכיבים שתצטרך
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
10
שים את האטריות בקערת הגשה מחוממת; טפטוף בנדיבות עם ממרח בזיליקום נענע, למעלה עם הירקות, מקשטים עם זרעי שומשום, ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
5 אונקיות בצל ירוק קצוץ5 אונקיות בצל ירוק קצוץ
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
11
טעם
12
ספר, באמצעות מסד הנתונים תזונה USDA
13
מטעמי אסיה של ז 'אן-ז' ורז 'מאת ז' אן-ז ' ורז 'וונגריכטן זכויות יוצרים (c) 2007 מאת ז' אן-ז ' ורז ' וונגריכטן בהוצאת ספרי ברודוויי.ז 'אן-ז' ורז ' וונגריכטן הפך לכוכב קולינרי כאשר החל לראשונה לבשל בלפאייט בניו יורק. הוא הקים את הביסטרו המקסים ג ' וג ' ו בניו יורק; הציג את "fusion" cooking ב-Vong (שלושה כוכבים מהניו יורק טיימס), שכעת יש לו מאחז בשיקגו; יצר את ז 'אן-ז' ורז ' ארבעה כוכבים ואת שוק התבלינים המוצלח ביותר ו-66 בניו יורק; פתח את ראמה (Spice Market meets Vong) בלונדון; ופתח מספר מסעדות שזכו לשבחים בערים משנחאי ללאס וגאס. הוא גר בניו יורק, כשהוא לא נוסע לפקח על המסעדות הקיימות שלו או לפתוח מסעדה חדשה.