קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות41
מגזין

אטריות מוקפצות עם טופו טרי ואפוי

אטריות מוקפצות עם טופו טרי ואפוי
אטריות מוקפצות עם טופו טרי ואפה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 498 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 15 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %37 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מניות, גזר, זנגביל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הג'ינג'ר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת ג'ינג'ר עם ציפוי ג' ינג'ר גבישי כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. עם כפית ציון 77% המנה הזו מוצקה. נסו אטריות מוקפצות עם טופו טרי ואפוי, פאן מטוגן טופו, כרוב, ואטריות מוקפצות, ו אטריות עם טופו מוקפץ וברוקולי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים את מרכיבי הרוטב יחד ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
רוטברוטב
2
להביא סיר של מים להרתיח עבור אטריות וטופו. להפחית אותו לרתיחה, להוסיף את טופו קוביות ומבשלים בעדינות במשך 4 דקות. הרם את טופו עם מסננת ולהניח בצד. להחזיר את המים לרתיחה, להוסיף את האטריות ומבשלים עד רך-המשרד, בעקבות הוראות החבילה.
מרכיבים שתצטרך
פסטהפסטה
מיםמים
טופוטופו
ציוד שתשתמש בו
מסננתמסננת
סירסיר
3
מסננים ושוטפים מתחת למים קרים. לזרוק עם 1 כף של השמן ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
שמן בישולשמן בישול
4
הגדר ווק או מחבת על חום גבוה.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
ווקווק
5
מוסיפים את השמן הנותר, מסובבים אותו. כאשר חם, להוסיף את זנגביל, שום, צ ' ילה, וטופו אפוי. מוקפץ מסביב. כאשר חם, להוסיף את זנגביל, שום, צ ' ילה, וטופו אפוי. מוקפץ במשך 1 דקה, ולאחר מכן להוסיף בצל, פטריות, ברוקולי, פלפל, וגזר. העונה עם כמה צביטות של מלח ומערבבים, זורק במהירות את הירקות במחבת שלהם, במשך 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפלפלפל
ירקירק
פטריותפטריות
ברוקוליברוקולי
גזרגזר
שוםשום
ג ' ינג ' רג ' ינג ' ר
פלפל צ ' יליפלפל צ ' ילי
בצלבצל
מלחמלח
טופוטופו
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
6
עכשיו להוסיף את אפונה שלג, בצל ירוק, וטופו מבושל. מוקפץ במשך 1 דקה יותר, ולאחר מכן להוסיף את האטריות ואת הרוטב. להפחית את החום, לזרוק כך שהכל מעורב באופן שווה, ואז לכסות ולבשל עד האטריות מחוממות דרך, עניין של רק כמה דקות. הפוך על מגש גדול ומקשט עם עלי כוסברה.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוקבצל ירוק
אפונה לבנהאפונה לבנה
עלי וגבעולי כוסברהעלי וגבעולי כוסברה
פסטהפסטה
רוטברוטב
טופוטופו
7
טעם
8
ספר, באמצעות מסד הנתונים תזונה USDA
9
מ זה לא יכול להיות טופו! By Deborah Madison Copyright (c) 2000 by Deborah Madison Published by Broadway Books.הבישולים הצמחוניים של דבורה מדיסון לכולם ו-The Savory Way, כל אחד מהם זכה בפרס Julia Child Cookbook Of The Year של ה-IACP. בישול צמחוני לכולם גם קיבל פרס ג ' יימס בירד, כמו גם טעמים מקומיים, הספר האחרון שלה. היא גם המחברת של מועמד פרס ג ' יימס בירד זה לא יכול להיות טופו! וספר הבישול של הירוקים, שהוא עכשיו קלאסי. היא גרה בגליסטאו, ניו מקסיקו.
מרכיבים שתצטרך
ירוקירוק
טופוטופו

מרכיבים

1כף. חומץ ביין אדוםברוקולי, הראש חתוך לפרחים, הגבעול מקולף ופרוסברוקולי, הראש חתוך לפרחים, הגבעול מקולף ופרוס2גזר, קלופים פרוסים דקגזר, קלופים פרוסים דק591 לב מפאלדי טרי אם אפשרכוסברה קצוצה וגסה בתוספת ענפים ארוכים ויפים לקישוטכוסברה קצוצה וגסה בתוספת ענפים ארוכים ויפים לקישוט12 כפיות אבקת שוםכף גדושה שום קצוץכף גדושה שום קצוץ12 כפיות אבקת שוםכף גדושה ג'ינג'ר קצוץכף גדושה ג'ינג'ר קצוץ1חלפיניו צ'ילה, זורעים וחתוכים לקוביותחלפיניו צ'ילה, זורעים וחתוכים לקוביות1בצל, פרוס דקבצל, פרוס דק33 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'הויסין או רוטב צדפותהויסין או רוטב צדפות33 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'שמן בוטנים קלוישמן בוטנים קלוי12 כפיות אבקת שוםיין אורז או שרייין אורז או שרי4שרימפס וורידיםמלחמלח1חבורהבצל ירוק, כולל הירוקים המשרד, לחתוך לאורכים 1 אינץבצל ירוק, כולל הירוקים המשרד, לחתוך לאורכים 1 אינץ6פטריות שיטאקה, גבעולים מושלכים, פרוס דקפטריות שיטאקה, גבעולים מושלכים, פרוס דק113דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.אפונה שלג, גזוזאפונה שלג, גזוז23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות591 לב מפאלדי טרי אם אפשרמלאי או מיםמלאי או מים2חתיכות טופי הית' ברמיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'תמריתמרי1קרטון מוצק טופו, מנוקז וחותכים לקוביות גדולותקרטון מוצק טופו, מנוקז וחותכים לקוביות גדולות2גושיםטופו אפוי, פרוס דקטופו אפוי, פרוס דק227דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.חבילת אטריות ביצה סיני רחב לחתוךחבילת אטריות ביצה סיני רחב לחתוך1פלפל אדום או צהוב, לחתוך לרצועות צרות, ואז חצויפלפל אדום או צהוב, לחתוך לרצועות צרות, ואז חצוי