אטריות מוקפצות עם טופו טרי ואפה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 498 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 15 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %37 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מניות, גזר, זנגביל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הג'ינג'ר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת ג'ינג'ר עם ציפוי ג' ינג'ר גבישי כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. עם כפית ציון 77% המנה הזו מוצקה. נסו אטריות מוקפצות עם טופו טרי ואפוי, פאן מטוגן טופו, כרוב, ואטריות מוקפצות, ו אטריות עם טופו מוקפץ וברוקולי (מתכונים דומים).
הוראות
1
מערבבים את מרכיבי הרוטב יחד ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
רוטב
2
להביא סיר של מים להרתיח עבור אטריות וטופו. להפחית אותו לרתיחה, להוסיף את טופו קוביות ומבשלים בעדינות במשך 4 דקות. הרם את טופו עם מסננת ולהניח בצד. להחזיר את המים לרתיחה, להוסיף את האטריות ומבשלים עד רך-המשרד, בעקבות הוראות החבילה.
מרכיבים שתצטרך
פסטה
מים
טופו
ציוד שתשתמש בו
מסננת
סיר
3
מסננים ושוטפים מתחת למים קרים. לזרוק עם 1 כף של השמן ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
מים
שמן בישול
4
הגדר ווק או מחבת על חום גבוה.
ציוד שתשתמש בו
מחבת
ווק
5
מוסיפים את השמן הנותר, מסובבים אותו. כאשר חם, להוסיף את זנגביל, שום, צ ' ילה, וטופו אפוי. מוקפץ מסביב. כאשר חם, להוסיף את זנגביל, שום, צ ' ילה, וטופו אפוי. מוקפץ במשך 1 דקה, ולאחר מכן להוסיף בצל, פטריות, ברוקולי, פלפל, וגזר. העונה עם כמה צביטות של מלח ומערבבים, זורק במהירות את הירקות במחבת שלהם, במשך 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל
ירק
פטריות
ברוקולי
גזר
שום
ג ' ינג ' ר
פלפל צ ' ילי
בצל
מלח
טופו
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
6
עכשיו להוסיף את אפונה שלג, בצל ירוק, וטופו מבושל. מוקפץ במשך 1 דקה יותר, ולאחר מכן להוסיף את האטריות ואת הרוטב. להפחית את החום, לזרוק כך שהכל מעורב באופן שווה, ואז לכסות ולבשל עד האטריות מחוממות דרך, עניין של רק כמה דקות. הפוך על מגש גדול ומקשט עם עלי כוסברה.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוק
אפונה לבנה
עלי וגבעולי כוסברה
פסטה
רוטב
טופו
7
טעם
8
ספר, באמצעות מסד הנתונים תזונה USDA
9
מ זה לא יכול להיות טופו! By Deborah Madison Copyright (c) 2000 by Deborah Madison Published by Broadway Books.הבישולים הצמחוניים של דבורה מדיסון לכולם ו-The Savory Way, כל אחד מהם זכה בפרס Julia Child Cookbook Of The Year של ה-IACP. בישול צמחוני לכולם גם קיבל פרס ג ' יימס בירד, כמו גם טעמים מקומיים, הספר האחרון שלה. היא גם המחברת של מועמד פרס ג ' יימס בירד זה לא יכול להיות טופו! וספר הבישול של הירוקים, שהוא עכשיו קלאסי. היא גרה בגליסטאו, ניו מקסיקו.