אטריות עוף שום
אטריות עוף שום הוא חלב חינם מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 349 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 1 גר' של שומן. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם בצל ירוק, פטריות שיטאקי, שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב חומץ האורז אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת ספל קטיפה אדומה כקינוח. נסו עוף מטוגן ואטריות ברוטב שום שמנת, אטריות שום מוקפצות עם עוף וירקות, ו אטריות שום סובה עם עוף פטריות שיטאקה (מתכונים דומים).
הוראות
יש לשטוף את העוף ולייבש את הטפיחה.
חותכים חצאי שד לרוחב לרצועות 1/8 אינץ ' רחב.
במחבת 5 עד 6 ליטר על חום גבוה, להביא כ 4 ליטרים מים לרתיחה; להוסיף אטריות ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד מכרז לנשוך, כ 3 דקות.
מסננים אטריות וחוזרים למחבת.
בינתיים, יוצקים שמן למחבת 10 עד 12 אינץ ' מעל חום בינוני גבוה. כאשר חם, מוסיפים בצל, פטריות, בצל ירוק ושום; מערבבים לעתים קרובות עד בצל ופטריות מתחילים חום, כ 8 דקות.
מוסיפים עוף ומערבבים לעתים קרובות עד שכבר לא ורוד במרכז( לחתוך לבדיקה), על 3 דקות.
מוסיפים יין אורז, חומץ ורוטב סויה; מבשלים לתערובת טעמים, 1 עד 2 דקות יותר.
מוסיפים תערובת עוף לאטריות במחבת ומערבבים על חום בינוני גבוה עד חם, 2 עד 3 דקות. מחלקים באופן שווה בין ארבע קערות רחבות.