אטריות עור טופו
אטריות עור טופו נטול גלוטן,, חלב חינם, ו pescatarian מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 270 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 8 גרם של שומן כל אחד. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. אם יש לכם שמן canolan, שמן שומשום, בצל ירוקוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: גלילי עור טופו, מערבבים מטוגן בוק צ'וי עם עור טופו (腐皮青菜), ו פלפל ירוק, בשר חזיר ועור טופו עם חומץ שומשום.
הוראות
משרים עור טופו בקערה גדולה של מים עד שהתרכך, כ -30 דקות.
הסר מהמים. קו הסדינים על קרש חיתוך להתגלגל לתוך גליל.
חותכים לרוחב לפרוסות 1/4 אינץ', או לרוחב המועדף עבור אטריות.
מוסיפים את גדילי החתך של עור טופו ומבשלים עד מכרז, 10 עד 15 דקות.
מחממים את השמן בווק על חום גבוה עד מנצנץ.
מוסיפים בוק צ ' וי ומערבבים עד רך-פריך, על 1 דקה.
מוסיפים בצל ירוק ושום ומערבבים עד חום בהיר וריחני, כ -30 שניות.
להוסיף פלפל צ ' ילי, אם משתמשים.
מוסיפים עור טופו, רוטב סויה ורוטב צדפות. מערבבים סביב כדי להפיץ באופן שווה תבלינים; מוקפץ עד עור טופו ספג תבלינים שיורית ווק ליקר. מתבלים לפי הטעם במלח.
הסר מחום טפטוף ב 1 עד 2 כפיות שמן שומשום, אם תרצה בכך.