אטריות פולניות (גבינת קוטג'ואטריות)
אם יש לכם שמנת, בצל, מלח ים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב השמנת החמוצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים שמנת חמוצה כקינוח. וזה די טוב. נסו גבינת קוטג' - Chive Noodles, Turos Csusza - גבינת קוטג'יבשה ואטריות, ו אטריות וכרוב בסגנון פולני (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים חמאה בסיר על אש בינונית. מבשלים ומערבבים בצל בחמאה מותכת עד שהתרככה, 7 עד 10 דקות.
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה. מבשלים אטריות ביצה במים רותחים, ערבוב מדי פעם עד מבושל דרך אבל מוצק לנשוך, כ 5 דקות.
מערבבים חמאה ובצל תערובת, גבינת קוטג', שמנת חמוצה, מלח ים, ופלפל שחור לתוך האטריות.
מניחים את הסיר על חום בינוני; לבשל ומערבבים עד מחומם דרך וחם, 5 עד 8 דקות.