קושירגיל
מוכן ב30 דק.
מנות6
ציון בריאות7
מגזין

אטריות פולניות (גבינת קוטג'ואטריות)

אטריות פולניות (גבינת קוטג'ואטריות)
אם יש לכם שמנת, בצל, מלח ים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב השמנת החמוצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים שמנת חמוצה כקינוח. וזה די טוב. נסו גבינת קוטג' - Chive Noodles, Turos Csusza - גבינת קוטג'יבשה ואטריות, ו אטריות וכרוב בסגנון פולני (מתכונים דומים).

הוראות

1
ממיסים חמאה בסיר על אש בינונית. מבשלים ומערבבים בצל בחמאה מותכת עד שהתרככה, 7 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה. מבשלים אטריות ביצה במים רותחים, ערבוב מדי פעם עד מבושל דרך אבל מוצק לנשוך, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אטריות ביציםאטריות ביצים
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
3
לנקז ולחזור לסיר.
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
4
מערבבים חמאה ובצל תערובת, גבינת קוטג', שמנת חמוצה, מלח ים, ופלפל שחור לתוך האטריות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת קוטג'גבינת קוטג'
פלפל שחורפלפל שחור
שמנת חמוצהשמנת חמוצה
מלח יםמלח ים
פסטהפסטה
חמאהחמאה
בצלבצל
5
מניחים את הסיר על חום בינוני; לבשל ומערבבים עד מחומם דרך וחם, 5 עד 8 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סירסיר