אטריות רחבות עם מולים: פאסוטיס קול קוזה
אטריות רחבות עם מולים: פאסוטיס קול קוז יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. צופה הדמות שלך? למתכון זה ללא חלב ופסקטרי יש 803 קלוריות, 40 גרם חלבון, ו 20 גרם שומן למנה. מתכון זה משמש 4. המתכון הזה מכסה 34% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם התרשמו מתכון זה. אם יש לכם פירורי לחם, קמח לא מולבן, שום ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש בקמח הלא מולבן אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם עוגת קפה תות כמו קינוח. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. מתכונים דומים: מולים צוננים - - - קוזה פרד, קוזה אל פומודורו (מולים ממולאים), ו מטגנים די קוזה (מולים מאודים).
הוראות
על משטח עבודה נקי, תלולית 3 1/2 כוסות קמח, הזמנת 1/2 כוס. יוצרים באר במרכז התל ומניחים את הביצים, המלח ושמן הזית במרכז הבאר. מקציפים את החומרים הרטובים בעזרת מזלג ומזלפים לאט את המים החמים. התחל לשלב את הקמח במרכז הבאר, מעט בכל פעם, עד שהכל משולב.
בידיים נקיות ומקומחות, ללוש את הבצק במשך 20 דקות ביד, או להשתמש בתוסף וו הבצק במיקסר למשך 10 דקות. הבצק צריך להיות חלק וסאטיני.
תן לנוח במשך 2 שעות, מכוסה בקירור, לפני מתגלגל החוצה.
חותכים את הבצק ל -3 או 4 חלקים אחידים ומרדדים להגדרה השנייה-דקה ביותר על מכונת גלגול פסטה.
חותכים את הפסטה לרצועות בעובי 1 1/2 אינץ', ואז מניחים את הרצועות זו על גבי זו ויוצרים 3 ערימות.
חותכים את הרצועות לרוחב בזווית קלה במרווחים של 2 אינץ ' ויוצרים מעדרים. מניחים בצד על גיליון אפייה, מכוסה במגבת לחה.
הביאו 6 ליטר מים לרתיחה והוסיפו 2 כפות מלח.
במחבת גדולה עם מכסה מחממים את שמן הזית על אש גבוהה עד שהוא חם אך לא מעשן.
מוסיפים את הבצל, השאלוט והשום ומקפיצים על אש גבוהה 4 דקות, עד שהם מתרככים ומשחימים.
מוסיפים את היין ומיץ הלימון, מביאים לרתיחה, ואז מוסיפים את המולים ומכסים. מבשלים 5 דקות, עד שכל המולים התאדו. מחק כל מקלט זה?לא מאודה פתוח לאחר זמן זה.
מבשלים את הפסטה במים הרותחים עד שהם רכים אך אל דנטה, כ -4 דקות.
בינתיים דחפו מעט את המולים הצידה והוסיפו את פירורי הלחם והפטרוזיליה לנוזל, תוך ערבוב לאיחוד.
מסננים את הפסטה המבושלת ומוסיפים אותה למחבת עם המולים, זורקים מעל בינוני-גבוה 1 דקה. מתבלים במלח ופלפל ומגישים מייד.