המתכון תאילנדי אטריות עם רוטב בוטנים מוכן תוך כ 45 דקות, והוא בהחלט גדול חלב חינם ו pescatarian אפשרות לאוהבי אוכל אסייתי. מנה אחת מכילה 374 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 10 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לכם חומץ יין אורז, להדביק קארי, פלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הסיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מזון מלאך ליים עם זיגוג לימון ופיסטוקים כקינוח. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זה עובד היטב כמנה עיקרית. נסו אטריות תאילנדיות ברוטב בוטנים, אטריות רוטב בוטנים תאילנדי, ו אטריות סובה עם רוטב בוטנים תאילנדי (מתכונים דומים).
הוראות
1
מבשלים אטריות במים רותחים 6 דקות. לשטוף ולנקז. תתחמם.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
טיפים עגולים לפינה #4
2
מניחים 1/2 כוס בוטנים במעבד מזון; תהליך עד חלקה (כ 2 דקות), גירוד הצדדים של קערה פעם אחת.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (8 אונקיות) עוגיות תה (כגון ביסקוויטים מארי)
תאילנדי עובד ממש טוב עם Chenin Blanc, Gewurztraminer, ו Riesling. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. אתה יכול לנסות יינות בוטניקה מרי Delany Chenin בלאן. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 32 דולר לבקבוק.