אטריות תאילנדיות ברוטב בוטנים
המתכון תאילנדי אטריות עם רוטב בוטנים מוכן תוך כ 45 דקות, והוא בהחלט גדול חלב חינם ו pescatarian אפשרות לאוהבי אוכל אסייתי. מנה אחת מכילה 374 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 10 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לכם חומץ יין אורז, להדביק קארי, פלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הסיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מזון מלאך ליים עם זיגוג לימון ופיסטוקים כקינוח. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זה עובד היטב כמנה עיקרית. נסו אטריות תאילנדיות ברוטב בוטנים, אטריות רוטב בוטנים תאילנדי, ו אטריות סובה עם רוטב בוטנים תאילנדי (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים אטריות במים רותחים 6 דקות. לשטוף ולנקז. תתחמם.
מניחים 1/2 כוס בוטנים במעבד מזון; תהליך עד חלקה (כ 2 דקות), גירוד הצדדים של קערה פעם אחת.
מערבבים חמאת בוטנים, מרק, ואת המרכיבים הבאים 5 (מרק דרך שום) במחבת גדולה; מביאים לרתיחה. להפחית חום; מבשלים 1 דקה.
יוצקים תערובת מרק לתוך בלנדר או מעבד מזון; לתת לעמוד 5 דקות. תהליך עד חלקה. מערבבים בחומץ.
מבשלים שרימפס במים רותחים 2 דקות או עד שנעשה; לנקז.
מערבבים אטריות, שרימפס, פלפל, מלפפון, בצל, ובזיליקום בקערה גדולה.
להוסיף רוטב בוטנים; לזרוק בעדינות מעיל.
מפזרים אגוזים קצוצים; לשרת עם פלחי סיד.
יין מומלץ: Chenin Blanc, Gewurztraminer, ריזלינג
תאילנדי עובד ממש טוב עם Chenin Blanc, Gewurztraminer, ו Riesling. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. אתה יכול לנסות יינות בוטניקה מרי Delany Chenin בלאן. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 32 דולר לבקבוק.
![יינות בוטניקה Mary Delany Chenin Blanc]()
יינות בוטניקה Mary Delany Chenin Blanc
מורכב ואלגנטי, עם שכבות של אגס טהור, מרוכז, פירות הדר ואבן, חומציות משקה פה וליבה חמצמצה, מינרלים.