אי צף (אופס א לה נייג')
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני קינוחים, אז נסו את האי הצף (אופס א לה נייג'). מתכון ללא גלוטן וצמחוני זה מגיש 5 . מנה אחת של מנה זו מכילה כ 6 גרם חלבון, 5 גרם שומן, ובסך הכל של 162 קלוריות. זה הביא לך את כולםמתכונים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו -48 היו אומרים שהוא הגיע למקום. גשו לסופר וקנו סוכר, מלח, חלב, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 1 שעה ו 50 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 24%. הציון הזה לא כל כך מרהיב. מתכונים דומים: אי צף (אופס א לה נייג'), א-לה נייג', ו ג'ינג'ר הל אופס (לה נייג').
הוראות
הפרד שתיים מהביצים. בחלק העליון של הדוד הכפול, שלבו 1 ביצה שלמה ו -2 חלמונים עם 1/4 כוס סוכר והמלח, תוך הקצפה לתערובת אחידה.
מקציפים פנימה את החלב ומבשלים על מים רותחים, תוך ערבוב מתמיד בעזרת מרית או כף עץ. כאשר הפודינג מסמיך מספיק כדי לצפות את גב הכף, הסר אותו מהאש. (לא להרתיח. אם פודינג צריך להתחיל להקריש, להסיר מהחום והיכו במרץ עד חלקה.)
יוצקים את הפודינג דרך מסננת לקערה ומערבבים פנימה את תמצית הווניל. מצננים ומקררים.
בקערה חסינת חום מקציפים קלות את 2 החלבונים עם יתרת 1/4 כוס הסוכר, מספיק כדי להמיס את הסוכר.
מניחים את הקערה על גבי סיר מים רותחים ומערבבים כל הזמן עד שטמפרטורת הלבנים מגיעה ל 145 מעלות פרנהייט (63 צלזיוס) או חמה יותר. הסר מיד את הקערה מהאש, והשתמש במיקסר חשמלי כדי להקציף את החלבונים החמים עד שהם יוצרים פסגות נוקשות ומבריקות.
יוצקים את פודינג צונן לתוך צלחת הגשה. זרוק את המרנג על ידי גדישת כפות על גבי הפודינג כדי ליצור איים. מצננים לפני ההגשה.