איטי סיר סטייק שווייצרי שובב
, המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 9 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 124 קלוריות. והוא יספק כ 15 מנות. זה מושלם עבור יום ולנטין. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. לך לחנות ותביא גבינה שוויצרית, סטייק צ'אק בקר, תפוחי אדמה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 8 שעות ו-15 דקות. נסו בישול איטי סטייק שוויצרי, Slow-Cooker סטייק שוויצרי, ו בישול איטי סטייק שוויצרי (מתכונים דומים).
הוראות
רוטב חום במחבת nonstick גדולה על חום בינוני גבוה. בינתיים, מעיל בשר עם קמח; בעדינות לנער את עודף קמח.
מוסיפים בשר למחבת; מבשלים 2 עד 3 דקות. בכל צד או עד שחום באופן שווה משני הצדדים.
מערבבים רסק עגבניות, עגבניות ומרק בבישול איטי.
מוסיפים בשר ופלפלים; מכסים במכסה. מבשלים על נמוך 8 עד 10 שעות (או על גבוה 3 עד 4 שעות).
מגישים תערובת בשר על תפוחי אדמה; למעלה עם גבינה.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
סטייק בתפריט? נסה זיווג עם מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. אתה יכול לנסות מרלו Beringer האוול הר בנקרופט. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 35 דולר לבקבוק.
![מרלו Beringer Howell Mountain Bancroft Ranch Merlot]()
מרלו Beringer Howell Mountain Bancroft Ranch Merlot
מרלו חוות בנקרופט 2006 הוא צבע נופך עשיר, וגומיות עם טעמים של פירות שחורים בשלים, תבלינים חומים וקמצוץ של גרידה כתומה. הטאנינים המעודנים שלה ועומק הטעם הופכים אותו לאחד היינות הזכורים ביותר של ברינגר מהר האוול.תערובת: 93% מרלו, 4% קברנה סוביניון ו-3% קברנה פרנק