איטיים לבישול צהוב לפצל מרק אפונה עם בייקון קנדי הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 17 גרם חלבון 8 גרם של שומן, וסך הכל 282 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. למתכון הזה מבטי קרוקר יש 1 מעריצים. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לך בייקון, מים, אפונה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 8 שעות ו-20 דקות. נסו עדשים איטיים ומרק בייקון קנדי, תנור איטי לפצל מרק אפונה עם בייקון, ו תנור איטי לפצל מרק אפונה עם בייקון (מתכונים דומים).
הוראות
1
ב 3 1/2-כדי 4 ליטר סיר איטי, לערבב את כל החומרים.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות ג'לפנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים
2
מכסים ומבשלים על הגדרת חום נמוכה 8 עד 10 שעות או עד אפונה וירקות במכרז.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
3
מניחים 2 כוסות של המרק בבלנדר או מעבד מזון. מכסים ומערבבים על מהירות בינונית עד חלקה; לשפוך לתוך קערה. חזור עם עוד 2 כוסות מרק. מערבבים את כל המרק מעורבב לתוך מרק בסיר איטי.