איטלקי Rotini וגבינה
המתכון האיטלקי Rotini וגבינה יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 55 דקות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 6 מנות. מנה אחת מכילה 361 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 20 גרם שומן. 10 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם חלב, פירורי לחם בסגנון, עלי בזיליקום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב העגבניות אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,כדורי פופקורן אדמוניים ורודים כקינוח. נסו סלט פסטה Rotini איטלקי תלת-צבע, רוטיני שמנת עם נקניק איטלקי וענבים קלויים, ו Slow-Cooker נקניקיות איטלקיות ופלפלים עם Rotini (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350ºF. גריז תבשיל 2 ליטר. לבשל ולנקז פסטה לפי ההוראות.
בקערה בינונית, מערבבים חלב לתוך רוטב אלפרדו; מערבבים ב 2 כפות בזיליקום, הגבינה ו 1 כוס העגבניות.
יוצקים תערובת לתוך תבשיל.
אופים חשפו 30 עד 35 דקות או עד חם תוסס. בקערה קטנה, לערבב פירורי לחם 1 כף בזיליקום; מפזרים מעל.