קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות4
ציון בריאות19
מגזין

איטלקי חצילים ניוקי אופים

איטלקי חצילים ניוקי אופים
המתכון איטלקי חצילים ניוקי לאפות יכול לספק את השתוקקות הים התיכון שלך בערך 55 דקות. מתכון צמחוני זה משרת 4 . זה מנות ראשונות יש 280 קלוריות, 9 גרם חלבון, ו 9 גרם שומן למנה. גשו לסופר וקנו מלח כשר, חצילים, שמן זית, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 54%. הציון הזה מוצק. נסו איטלקי טורקיה ועגבניות בזיליקום חצילים רול פסטה אופים, ניוקי נקניק, עגבניות וחצילים, ו ניוקי ריקוטה עם חצילים, עגבנייה ומוצרלה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 475 מעלות צלזיוס מביאים סיר גדול של מים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
2
מוסיפים את הניוקי למים הרותחים ומבשלים לפי הוראות האריזה; מסננים, שומרים 1/2 כוס מנוזל הבישול.
מרכיבים שתצטרך
ניוקיניוקי
פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'
3
בינתיים מחממים את השמן במחבת טפלון גדולה על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
4
מוסיפים את הבצל ו 1/8 כפית מלח ומבשלים תוך ערבוב מדי פעם עד לריכוך, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
5
מוסיפים את החציל ומבשלים תוך ערבוב מדי פעם עד שהחציל רך מאוד והבצל מזהיב, 10 עד 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
6
מסירים מהאש.
7
מוסיפים למחבת עם תערובת החצילים את הניוקי, נוזל הבישול השמור, רוטב המרינרה ופתיתי הפלפל האדום ומערבבים לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
1 לוג (4 אונקיות) גבינת עיזים1 לוג (4 אונקיות) גבינת עיזים
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
ניוקיניוקי
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
8
מעבירים את תערובת החצילים-ניוקי לתבנית אפייה סגלגלה או מרובעת בגודל 9 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
ניוקיניוקי
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
9
מפזרים את הפרובולון.
מרכיבים שתצטרך
פרובולוןפרובולון
10
אופים על מתלה התנור העליון עד שהוא חם ומבעבע והגבינה מזהיבה, בערך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
11
מוציאים מהתנור ומניחים לשבת במשך 5 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
12
מקשטים עם ענפי הבזיליקום הטריים אם משתמשים ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, מגוררים2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, מגוררים

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו ורדיצ ' יו הם אפשרויות נהדרות לניוקי. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. אתה יכול לנסות את רודאנו ויגנה ויאקוסטה קיאנטי קלאסיקו. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -30 דולר לבקבוק.
רודאנו ויגנה ויאקוסטה קיאנטי קלאסיקו
רודאנו ויגנה ויאקוסטה קיאנטי קלאסיקו
ריכוז עמוק של טעמים סנגיוביים של דובדבן קלאסי, אדמה ורמז של אגוזי פיסטוק מעושנים. מיוצר עם 100% סנג ' ובזה.