איטלקי להתענג מגש
איטלקי להתענג מגש הוא חלב חינם ומספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה 16% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 11 גרם חלבון, 32 גרם שומן, ובסך הכל של 371 קלוריות. אם יש לכם אבקת צ'ילי, עגבניות שרי, אנשובי ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. זה הוא די יקר מתכון לחובבי אוכל ים תיכוני. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 20 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 52%. הציון הזה מוצק. נסו איטלקי להתענג מגש, עץ חג המולד להתענג מגש, ו דלעת ראש להתענג מגש (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה מקציפים יחד את שמן הזית. חומץ שרי, אבקת צ ' ילי ופטרוזיליה וזורקים למעיל. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
פורסים שומר לטריזים ושוטפים עגבניות שרי.
מגלגלים פרוסות סלמי לאלות.
מסננים היטב את כל החומרים הצורמים. מסדרים את כל הפריטים לפי הצורך על מגש גדול.
מגישים מעט צונן או בטמפרטורת החדר עם לחם ו/או קרקרים.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
איטלקית עובדת ממש טוב עם קיאנטי, טרביאנו ורדיצ ' יו. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. קסטלני קיאנטי אנאטה עם דירוג 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 14 דולר לבקבוק.
![קסטלני קיאנטי אנאטה]()
קסטלני קיאנטי אנאטה
אודם בהיר בצבע אדום. האף עז ופירותי עם ניחוח סגול ורמז קל של דובדבנים ודומדמניות אדומות. החיך יבש ומאוזן, טאני קל שהופך לרכות קטיפתית.משתלב היטב עם פסטות טעימות למנות פסטה חריפות. אידיאלי עם צלי, סטייקים ועגל בגריל.תערובת: 90% סנג ' ובזה, 10% סיליגיולו