איי הוואי אפויים
איי הוואי אפויים הוא מנת תוספת צמחונית. מנה זו מכילה סביב 11 גר' של חלבון, 39 גרם של שומן, וסך הכל 662 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך אגוזי מקדמיה, קמח, קרם טרטר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: בננות אפויות הוואי, צלעות אפויות בתנור מנגל הוואי, ו כריכי עוף על האש הוואי אפויים.
הוראות
מחממים תנור ל 177°. קו 13x9x2 " תבנית אפיית מתכת עם נייר קלף וגריז עם חמאה.
לטאטא קמח, אפיה, ומלח בקערה בינונית כדי להתמזג.
להקציף חלמונים ביצה, 1/2 כוס סוכר, שמן, ו 1/2 כוס מים בקערה גדולה. מקציפים בתערובת קמח.מערבבים בקוקוס. באמצעות מערבל חשמלי המותאםעם מקצף נקי, יבש, להכות חלבונים ביצה בקערה בינונית אחרת עד פסגות רכות טופס.בהדרגה לנצח הנותרים 1/4 כוס סוכר.מקפלים לתוך הבלילה רק כדי להתמזג.
יוצקים מחבת מוכנה ואופים עד נפוח, lightlygolden, ובוחן מוכנס למרכז ofcake יוצא נקי, כ -30 דקות.
Letcool במחבת על מתלה (עוגה עלולה ליפול מעט).
מניחים מסננת על קערה גדולה; מניחים בצד.
שלב אננס, סוכר, ו3 כוסות מים בסיר ולהביא להרתיח טואה, ערבוב כדי לפזר סוכר. פירה ב ablender עד חלקה.
יוצקים דרך מסננת; לחץ על מוצקים כדי לחלץ כמה שיותר liquidas אפשרי; להשליך מוצקים. מערבבים במיץ רום וליים. תהליך בגלידההעל פי הוראות היצרן.
שלב סוכר, מלח, ו 3/4 כוס מים בסיר קטן ולהביא abooil. להפחית את החום בינוני ומערבבים אגוזים.מבשלים במשך 5 דקות, ערבוב מדי פעם.זן, ואז להעביר אגוזים parchmentpaper מצופה נייר אפייה. מבשלים עד goldenand קלוי, 10-12 דקות.
במערבל לעמוד מצויד מצורף whisk, להכות חלבונים ביצה עםקרם של טרטר על מהירות נמוכה עד קצף.עם המכונה פועלת במהירות בינונית, בהדרגה להוסיף סוכר, 1 כף בכל פעם.
מיעון ו xanthan מסטיק (אם שימוש); continuebeating עד פסגות המשרד טופס.
הפוך עוגה על משטח עבודה; לקלף קלף. באמצעות ramekin כמו aguide, לחתוך עוגה לתוך 6 סיבובים, כך כלכל יתאים לתוך ramekin 8 אונקיה.
עבודה עם 1 ramekin בכל פעם, spoon3/4 גביע סורבה לתוך ramekin; חלקה העליון andplace 1 עוגה עגול מעל, לחיצה לדבוק;מיד להעביר למקפיא. חזור עם מכתים ramekins. להקפיא במשך 4 שעות.
הפעל סכין דק סביב 1 ramekin. הפוך למשטח עבודה.
מורחים 1 scant cupmeringue מעל הצדדים של עוגה עם מרית anoffset.
להעביר bakingsheet rimmed להקפיא במשך 30 דקות. Repeatwith עוגות שנותרו ומרנג; addeach כדי גיליון אפייה rimmed ב freezer.DO קדימה: עוגות התאספו יכול להיות made3 ימים קדימה. לכסות ולשמור קפוא.
להעביר עוגות מחבת onsheet לתנור.
אופים עד מוקצפת, 1-2 דקות. באמצעות מרית גדולה, להעביר עוגות לצלחות. מיץ פסיפלורה כף עיסת סביב צלחת.
מקשטים עם אגוזי מקדמיה, אם משתמשים.