קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות5
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

איי הוואי אפויים

איי הוואי אפויים
איי הוואי אפויים הוא מנת תוספת צמחונית. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 12 גרם חלבון 39 גרם של שומן, וסך הכל 699 קלוריות. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו פירות תשוקה, סוכר, קוקוס ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו איי הוואי אפויים, בננות אפויות הוואי, ו צלעות אפויות בתנור מנגל הוואי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 177°. קו 13x9x2 " תבנית אפיית מתכת עם נייר קלף וגריז עם חמאה.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
2
לטאטא קמח, אפיה, ומלח בקערה בינונית כדי להתמזג.
מרכיבים שתצטרך
קיצור טבעיקיצור טבעי
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
3
להקציף חלמונים ביצה, 1/2 כוס סוכר, שמן, ו 1/2 כוס מים בקערה גדולה. מקציפים בתערובת קמח.מערבבים בקוקוס. באמצעות מערבל חשמלי המותאםעם מקצף נקי, יבש, להכות חלבונים ביצה בקערה בינונית אחרת עד פסגות רכות טופס.בהדרגה לנצח הנותרים 1/4 כוס סוכר.מקפלים לתוך הבלילה רק כדי להתמזג.
מרכיבים שתצטרך
סיגליותסיגליות
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
קיצור טבעיקיצור טבעי
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
4
יוצקים מחבת מוכנה ואופים עד נפוח, lightlygolden, ובוחן מוכנס למרכז ofcake יוצא נקי, כ -30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
Letcool במחבת על מתלה (עוגה עלולה ליפול מעט).
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
1
מניחים מסננת על קערה גדולה; מניחים בצד.
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
2
שלב אננס, סוכר, ו3 כוסות מים בסיר ולהביא להרתיח טואה, ערבוב כדי לפזר סוכר. פירה ב ablender עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
3
יוצקים דרך מסננת; לחץ על מוצקים כדי לחלץ כמה שיותר liquidas אפשרי; להשליך מוצקים. מערבבים במיץ רום וליים. תהליך בגלידההעל פי הוראות היצרן.
מרכיבים שתצטרך
גלידת מקל מנטה, מרוככתגלידת מקל מנטה, מרוככת
קפה מבושל חזק וחםקפה מבושל חזק וחם
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
דבש הדריםדבש הדרים
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
1
Preheat ovento 163°.
2
שלב סוכר, מלח, ו 3/4 כוס מים בסיר קטן ולהביא abooil. להפחית את החום בינוני ומערבבים אגוזים.מבשלים במשך 5 דקות, ערבוב מדי פעם.זן, ואז להעביר אגוזים parchmentpaper מצופה נייר אפייה. מבשלים עד goldenand קלוי, 10-12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
8 עד 10 מקלות עץ8 עד 10 מקלות עץ
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
3
בואו מגניב.
1
במערבל לעמוד מצויד מצורף whisk, להכות חלבונים ביצה עםקרם של טרטר על מהירות נמוכה עד קצף.עם המכונה פועלת במהירות בינונית, בהדרגה להוסיף סוכר, 1 כף בכל פעם.
מרכיבים שתצטרך
סיגליותסיגליות
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2
מיעון ו xanthan מסטיק (אם שימוש); continuebeating עד פסגות המשרד טופס.
מרכיבים שתצטרך
מסטיק Xanthanמסטיק Xanthan
1
הפוך עוגה על משטח עבודה; לקלף קלף. באמצעות ramekin כמו aguide, לחתוך עוגה לתוך 6 סיבובים, כך כלכל יתאים לתוך ramekin 8 אונקיה.
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
2
עבודה עם 1 ramekin בכל פעם, spoon3/4 גביע סורבה לתוך ramekin; חלקה העליון andplace 1 עוגה עגול מעל, לחיצה לדבוק;מיד להעביר למקפיא. חזור עם מכתים ramekins. להקפיא במשך 4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
סורבהסורבה
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
3
הפעל סכין דק סביב 1 ramekin. הפוך למשטח עבודה.
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
4
מורחים 1 scant cupmeringue מעל הצדדים של עוגה עם מרית anoffset.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
5
להעביר bakingsheet rimmed להקפיא במשך 30 דקות. Repeatwith עוגות שנותרו ומרנג; addeach כדי גיליון אפייה rimmed ב freezer.DO קדימה: עוגות התאספו יכול להיות made3 ימים קדימה. לכסות ולשמור קפוא.
ציוד שתשתמש בו
8 עד 10 מקלות עץ8 עד 10 מקלות עץ
6
מחממים תנור ל 450 ° F.
ציוד שתשתמש בו
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
7
להעביר עוגות מחבת onsheet לתנור.
ציוד שתשתמש בו
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
אופים עד מוקצפת, 1-2 דקות. באמצעות מרית גדולה, להעביר עוגות לצלחות. מיץ פסיפלורה כף עיסת סביב צלחת.
מרכיבים שתצטרך
מיץ פסיפלורהמיץ פסיפלורה
ציוד שתשתמש בו
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
9
ריצות קצרות מעל מרנג.
10
מקשטים עם אגוזי מקדמיה, אם משתמשים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק