אייל או בשר צבי קופצני
המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 75%. נסו בשר צבי קופצני, בשר בקר או בשר צבי קופצני, ו מתכון בשר צבי קופצני (מתכונים דומים).
הוראות
פרוסת בשר נגד התבואה כ 3/16 עד 1/4 אינץ ' עבה. זה עובד הכי טוב אם אתה חותך את הבשר כאשר הוא קפוא חלקית.
בקערה מערבבים יחד רוטב סויה, מיץ ליים, חומץ, פתיתי צ ' ילי אדומים, ואבקת שום.
מוסיפים את הבשר לתרופה ומשרים במשך 24 שעות לפחות, בקירור.
מתל את הבשר במעשן חם ועשן בטמפרטורה נמוכה, כ 100 מעלות F, במשך 1 עד 2 ימים עד כמעט פריך. אל תתייבש יותר מדי או שהבשר המשומר יהיה פריך מדי. חנות, עטוף היטב, במקפיא ללא כפור עד 1 שנה.