איל פלוטנטה יכול להיות רק התוספת שאתה מחפש. צופה הדמות שלך? מתכון ואינו מכיל גלוטן,, ללא חלב, ידידותי לפודמפה וצמחוני כולל 241 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 6 גרם שומן למנה. מתאים ל-12 ומחירו 43 סנט למנה מנות. ראש לחנות לאסוף שקדים, תמצית ונילן, חלבונים ביצה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 2 שעות ו -40 דקות. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. עם כפית ציון 23%, המנה הזו לא כל כך מצטיינת. נסו קפה אירי איל פלוטנטה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
לקרמל מחממים 1 1/2 כוסות מהסוכר ו 1/2 כוס מים בסיר קטן עם תחתית כבדה עד שהסוכר מתמוסס. מבשלים על אש בינונית עד שהסירופ הופך לצבע קרמל חם. אל תערבבו, פשוט ערבבו אותו בתבנית. מכבים את האש, מוסיפים 1/2 כוס מים ו 1/2 כפית מהווניל; היזהר, הסירופ יבעבע באלימות. מערבבים ומבשלים על אש גבוהה עד שהקרמל מגיע ל -230 מעלות פרנהייט (שלב החוט) על מדחום ממתקים. הניחו בצד.
מרכיבים שתצטרך
צבע קרמל
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
3 תותים קפואים ללא סוכר
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקים
גריסי פנינה לבנים
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
לפרלין, שלבו את השקדים עם 1/4 כוס מהקרמל ופרשו אותם על תבנית מרופדת בנייר אפייה.
מרכיבים שתצטרך
2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
לחם אגוזי מלך וצימוקים
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
אופים 10 עד 12 דקות, עד שהשקדים משחימים קלות. מניחים להתקרר בטמפרטורת החדר ואז מתפרקים לחתיכות.
מרכיבים שתצטרך
2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
5
מנמיכים את התנור ל -250 מעלות פ. קו 2 תבניות גיליון בנייר אפייה.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
6
למרנגים מקציפים את החלבונים, המלח וקרם האבנית בקערת מערבל חשמלי המצויד בתוסף המטרפה במהירות בינונית עד להקצפה. סובבו את המיקסר במהירות גבוהה והוסיפו את יתרת 1 כוס הסוכר. מקציפים עד שחלבוני הביצה נוקשים ומבריקים מאוד.
מרכיבים שתצטרך
בצק עוגיות חמאת בוטנים
גלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
עוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
7
מקציפים פנימה את יתרת כפית הווניל. בעזרת כפות קינוח מניחים 12 תלוליות מרנג על נייר הקלף ואופים 20 דקות, או עד שבוחן עוגה יוצא נקי.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
חבילה אחת (3.4 אונקיות) אינסטנט פודינג שוקולד JELL-O
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
עוגיות אוראו קצוצות
8
להגשה, יוצקים קרם אנגלייז בתחתית צלחות בודדות.
9
מניחים מרנג על כל מנה, מזלפים רוטב קרמל, מפזרים פרלין ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים פרוסים
פרלינים
10
כדי להפוך יום או יומיים קדימה, להשאיר את קרמל פרלין בטמפרטורת החדר
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
פרלינים
11
ושומרים במקרר את הקרם אנגלז.
12
אופים את המרנגים לפני שהאורחים מגיעים ומרכיבים את הקינוחים רגע לפני ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
1
4 חלמונים גדולים במיוחד
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
2
1/2 כוס סוכר
מרכיבים שתצטרך
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
3
1 כפית עמילן תירס
מרכיבים שתצטרך
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
4
1 3/4 כוסות חלב מפוסטר
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
5
1 כפית תמצית וניל טהורה
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)
6
1 1/2 כפיות קוניאק
מרכיבים שתצטרך
קוניאק
7
זרעים של 1/2 שעועית וניל, לא חובה
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
8
מקציפים את החלמונים והסוכר בקערת מערבל חשמלי המצויד בחיבור ההנעה במהירות בינונית-גבוהה למשך 3 דקות, או עד שהוא סמיך מאוד. הפחיתו למהירות נמוכה, והוסיפו את עמילן התירס.
מרכיבים שתצטרך
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
9
כשהמיקסר עדיין נמוך, שופכים לאט את החלב החם לביצים.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
10
יוצקים את תערובת הרפרפת לסיר ומבשלים על אש נמוכה תוך ערבוב מתמיד בכף עץ עד להסמכה. הרפרפת תצפה את הכף כמו שמנת כבדה. לא לבשל אותו מעל 180 מעלות פרנהייט או הביצים יהיה לטרוף!
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
גריסי פנינה לבנים
11
יוצקים את הרוטב דרך מסננת דקה, מוסיפים את תמצית הווניל, הקוניאק וזרעי הווניל, אם משתמשים, ומצננים.