קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 40 דק.
מנות12
ציון בריאות1
מגזין

אייל פלוטנטה

אייל פלוטנטה
איל פלוטנטה יכול להיות רק התוספת שאתה מחפש. צופה הדמות שלך? מתכון ואינו מכיל גלוטן,, ללא חלב, ידידותי לפודמפה וצמחוני כולל 241 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 6 גרם שומן למנה. מתאים ל-12 ומחירו 43 סנט למנה מנות. ראש לחנות לאסוף שקדים, תמצית ונילן, חלבונים ביצה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 2 שעות ו -40 דקות. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. עם כפית ציון 23%, המנה הזו לא כל כך מצטיינת. נסו קפה אירי איל פלוטנטה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
לקרמל מחממים 1 1/2 כוסות מהסוכר ו 1/2 כוס מים בסיר קטן עם תחתית כבדה עד שהסוכר מתמוסס. מבשלים על אש בינונית עד שהסירופ הופך לצבע קרמל חם. אל תערבבו, פשוט ערבבו אותו בתבנית. מכבים את האש, מוסיפים 1/2 כוס מים ו 1/2 כפית מהווניל; היזהר, הסירופ יבעבע באלימות. מערבבים ומבשלים על אש גבוהה עד שהקרמל מגיע ל -230 מעלות פרנהייט (שלב החוט) על מדחום ממתקים. הניחו בצד.
מרכיבים שתצטרך
צבע קרמלצבע קרמל
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקיםמדחום ממתקים
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
לפרלין, שלבו את השקדים עם 1/4 כוס מהקרמל ופרשו אותם על תבנית מרופדת בנייר אפייה.
מרכיבים שתצטרך
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
אופים 10 עד 12 דקות, עד שהשקדים משחימים קלות. מניחים להתקרר בטמפרטורת החדר ואז מתפרקים לחתיכות.
מרכיבים שתצטרך
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
5
מנמיכים את התנור ל -250 מעלות פ. קו 2 תבניות גיליון בנייר אפייה.
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
6
למרנגים מקציפים את החלבונים, המלח וקרם האבנית בקערת מערבל חשמלי המצויד בתוסף המטרפה במהירות בינונית עד להקצפה. סובבו את המיקסר במהירות גבוהה והוסיפו את יתרת 1 כוס הסוכר. מקציפים עד שחלבוני הביצה נוקשים ומבריקים מאוד.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה (בערך 9)חלבוני ביצה (בערך 9)
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
7
מקציפים פנימה את יתרת כפית הווניל. בעזרת כפות קינוח מניחים 12 תלוליות מרנג על נייר הקלף ואופים 20 דקות, או עד שבוחן עוגה יוצא נקי.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
חבילה אחת (3.4 אונקיות) אינסטנט פודינג שוקולד JELL-Oחבילה אחת (3.4 אונקיות) אינסטנט פודינג שוקולד JELL-O
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
8
להגשה, יוצקים קרם אנגלייז בתחתית צלחות בודדות.
9
מניחים מרנג על כל מנה, מזלפים רוטב קרמל, מפזרים פרלין ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים פרוסיםאפרסקים פרוסים
פרליניםפרלינים
10
כדי להפוך יום או יומיים קדימה, להשאיר את קרמל פרלין בטמפרטורת החדר
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
פרליניםפרלינים
11
ושומרים במקרר את הקרם אנגלז.
12
אופים את המרנגים לפני שהאורחים מגיעים ומרכיבים את הקינוחים רגע לפני ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
1
4 חלמונים גדולים במיוחד
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
2
1/2 כוס סוכר
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
3
1 כפית עמילן תירס
מרכיבים שתצטרך
6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת
4
1 3/4 כוסות חלב מפוסטר
מרכיבים שתצטרך
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
5
1 כפית תמצית וניל טהורה
מרכיבים שתצטרך
נתחי שוקולד חצי מתוקים של Nestle® Toll Houseנתחי שוקולד חצי מתוקים של Nestle® Toll House
6
1 1/2 כפיות קוניאק
מרכיבים שתצטרך
קוניאקקוניאק
7
זרעים של 1/2 שעועית וניל, לא חובה
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם
8
מקציפים את החלמונים והסוכר בקערת מערבל חשמלי המצויד בחיבור ההנעה במהירות בינונית-גבוהה למשך 3 דקות, או עד שהוא סמיך מאוד. הפחיתו למהירות נמוכה, והוסיפו את עמילן התירס.
מרכיבים שתצטרך
6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
9
כשהמיקסר עדיין נמוך, שופכים לאט את החלב החם לביצים.
מרכיבים שתצטרך
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
10
יוצקים את תערובת הרפרפת לסיר ומבשלים על אש נמוכה תוך ערבוב מתמיד בכף עץ עד להסמכה. הרפרפת תצפה את הכף כמו שמנת כבדה. לא לבשל אותו מעל 180 מעלות פרנהייט או הביצים יהיה לטרוף!
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
11
יוצקים את הרוטב דרך מסננת דקה, מוסיפים את תמצית הווניל, הקוניאק וזרעי הווניל, אם משתמשים, ומצננים.
מרכיבים שתצטרך
נתחי שוקולד חצי מתוקים של Nestle® Toll Houseנתחי שוקולד חצי מתוקים של Nestle® Toll House
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
קוניאקקוניאק
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף