קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות4
מגזין

איים צפים עם רוטב פודינג בריח לימון ופטל

איים צפים עם רוטב פודינג בריח לימון ופטל
אם יש לכם חלבונים ביצה, קצפת, מיץ לימוןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. נסו האיים הצפים שקדים עם רוטב פודינג, איים צפים עם רוטב דומדמניות שחור, ו איים צפים (מתכונים דומים).

הוראות

1
להביא שמנת וחלב להתבשל בסיר בינוני כבד. באמצעות מקציף, לנצח חלמונים ביצה וסוכר בקערה בינונית עד אור, על 2minutes. בהדרגה להקציף תערובת קרם חם לתוך חלמונים. החזר תערובת לסיר ומערבבים מעל חום בינוני-נמוך עד פודינג מתעבה ועלים נתיב על גב כף כאשר האצבע נמשכת על פני, על 3 דקות (לא להרתיח).
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
יוצקים פודינג לקערה. מיץ לימון Stirin וקלף. קריר מעט, ואז צמרמורת חשופה עד קר. לעשות קדימה רוטב יכול להתבצע 2 ימים קדימה. לכסות ולשמור בקירור.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
1
מחממים תנור ל 177°. חמאה בנדיבות שש מנות סופלה 3/4 כוס ואבק עם סוכר.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מניחים על תבנית אפייה. באמצעות מיקסר חשמלי, להכות חלבונים ביצה עם קמצוץ של מלח בקערה גדולה עד פסגות רכות טופס. בהדרגה לנצח בסוכר. המשך להכות עד נוקשה ומבריק. מחלקים מרנג בין מנות סופל מוכנות, mounding מעט.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
אופים עד meringues לנשוף ולהתחיל חום קל על גבי ובוחן מוכנס למרכז יוצא נקי, על 15 דקות. מגניב לטמפרטורת החדר, לפחות 20 דקות ועד 3 שעות (מרנג יהיה deflate).
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4
מחלקים רוטב פודינג בין 6 קערות מרק רדודות. בזהירות להפעיל סכין חדה קטנה סביב קצה של מרנג כדי לשחרר, במידת הצורך. הפוך מרנג, ולאחר מכן להפוך את הצד העליון למעלה ולמקם על רוטב.
מרכיבים שתצטרך
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
גבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונליגבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
5
מקשטים עם פרוסות לימון ומפזרים פטל.
מרכיבים שתצטרך
עם 50 קלוריותעם 50 קלוריות
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט