קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות4
מגזין

איים צפים עם רוטב פודינג בריח לימון ופטל

איים צפים עם רוטב פודינג בריח לימון ופטל
אם יש לכם חלבונים ביצה, קצפת, מיץ לימוןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. נסו האיים הצפים שקדים עם רוטב פודינג, איים צפים עם רוטב דומדמניות שחור, ו איים צפים (מתכונים דומים).

הוראות

1
להביא שמנת וחלב להתבשל בסיר בינוני כבד. באמצעות מקציף, לנצח חלמונים ביצה וסוכר בקערה בינונית עד אור, על 2minutes. בהדרגה להקציף תערובת קרם חם לתוך חלמונים. החזר תערובת לסיר ומערבבים מעל חום בינוני-נמוך עד פודינג מתעבה ועלים נתיב על גב כף כאשר האצבע נמשכת על פני, על 3 דקות (לא להרתיח).
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
יוצקים פודינג לקערה. מיץ לימון Stirin וקלף. קריר מעט, ואז צמרמורת חשופה עד קר. לעשות קדימה רוטב יכול להתבצע 2 ימים קדימה. לכסות ולשמור בקירור.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
1
מחממים תנור ל 177°. חמאה בנדיבות שש מנות סופלה 3/4 כוס ואבק עם סוכר.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מניחים על תבנית אפייה. באמצעות מיקסר חשמלי, להכות חלבונים ביצה עם קמצוץ של מלח בקערה גדולה עד פסגות רכות טופס. בהדרגה לנצח בסוכר. המשך להכות עד נוקשה ומבריק. מחלקים מרנג בין מנות סופל מוכנות, mounding מעט.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
אופים עד meringues לנשוף ולהתחיל חום קל על גבי ובוחן מוכנס למרכז יוצא נקי, על 15 דקות. מגניב לטמפרטורת החדר, לפחות 20 דקות ועד 3 שעות (מרנג יהיה deflate).
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
מחלקים רוטב פודינג בין 6 קערות מרק רדודות. בזהירות להפעיל סכין חדה קטנה סביב קצה של מרנג כדי לשחרר, במידת הצורך. הפוך מרנג, ולאחר מכן להפוך את הצד העליון למעלה ולמקם על רוטב.
מרכיבים שתצטרך
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
(להתאים לפי טעם אישי)(להתאים לפי טעם אישי)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
5
מקשטים עם פרוסות לימון ומפזרים פטל.
מרכיבים שתצטרך
עם 50 קלוריותעם 50 קלוריות
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט