איך לבשל גריסים עם תירס בגריל, צ'ילי קלוי פונטינה
צריך ארוחת בוקר ללא גלוטן? איך לבשל גריסים עם תירס בגריל, צ'ילי קלוי Fontina יכול להיות מתכון יוצא דופן לנסות. מנה אחת מכילה 369 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 26 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-222 היו אומרים שזה פגע במקום. זה מושלם עבור יום העצמאות. אם יש לכם חלב, מלח ופלפל, פלפל קאיין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הוא מחיר סביר מתכון לאוהדים של מזון דרומי. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 50 דקות. הוא מובא אליך על ידי SippitySup. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: גריסי תירס בגריל עם צ'ילי מושחר וגבינת פונטינה, צ'ילי קלוי אש Poblano מלא תירס, קינואה, & גבינת עיזים, ו גבינת שמנת עם צ'ילי.
הוראות
הפוך את ציפוי תירס בגריל: להכין את הגריל לחום עקיף בינוני. לשפשף שמן זית על התירס כדי מעיל ביסודיות. גריל, פונה לעתים קרובות, עד התירס הוא חרוך קלות בכל רחבי ופשוט רך, על 15 דקות.
מניחים פרוסות בייקון במחבת ברזל גדולה, לא מחוממת כבדה או יצוקה. הפוך חום לבייקון בינוני ומבשל, הופך לעתים קרובות עד פריך. בערך 8 דקות.
מניחים את מתלה התנור במרכז המיקום ולחמם מראש את התנור ל 450 מעלות.להביא את ציר העוף לרתיחה ב 4-qt. סיר מעל חום גבוה. בהדרגה לטאטא גרגרים; להפחית את החום בינוני נמוך, ומבשלים, לטאטא כל הזמן במשך כ 5 דקות. המשך לבשל עד במכרז לטאטא מדי פעם, על 10 דקות יותר.
הסר מחום ומערבבים בפונטנה, חלב, חמאה, קאיין; העונה עם מלח ופלפל. אמנם זה עדיין חם ו pourable להעביר את גריסים לתבנית אפייה 1 או 1 ½ ליטר רדודה. ייתכן שיש לך יותר גריסים ממה שאתה צריך, כדי להיות בטוח רק למלא את המנה על ½ אינץ ' מלמעלה.לגרד את תערובת התירס וצ ' ילי על גבי שיבולת שועל, להפיץ אותו ואפילו שכבה ואז מפזרים את הפרמזן על גבי. מניחים את תבנית האפייה על תבנית אפייה מעוטרת ומניחים בתנור המחומם. מבושל עד חם מבעבע ומתחיל חום על גבי, 25 עד 30 דקות.
הסר מהתנור ומקשט עם בייקון קצוץ וכוסברה מוכן.
מגישים חם.כמו זה: כמו טעינה...