קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות1
ציון בריאות17
מגזין

איך להכין גבינת שמנת

איך להכין גבינת שמנת
איך להכין גבינת שמנת היא ללא גלוטן, ראשוני וצמחוני ומספק כ 1 מנות. מנה אחת מכילה 553 קלוריות, 31 גרם חלבון, ו 29 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 26% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 20 דקות. זה מובא לך על ידי כולםמתכונים. גשו לסופר וקנו גזה, מלח כשר, יוגורט, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש במלח הכשר תוכלו לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם עוגת פירורים דלת שומן (כשרה-חלבית) כמו קינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני מוצק של 70%. מתכונים דומים: איך להכין גבינת שמנת אמיתית, הפוך קדימה שום גבינת שמנת פירה תפוחי אדמה, ו ילדים יכולים להכין: כריכי שבשבת גבינת שמנת חזיר ובצל ירוק.

הוראות

1
מרפדים מסננת עם 6 שכבות דקות של בד גבינה המונחות מעל קערה, ונותנים לשולי בד הגבינה לתלות מעל הדפנות.
ציוד שתשתמש בו
מים נוספיםמים נוספים
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
דובדבנים מסוכרים נוספיםדובדבנים מסוכרים נוספים
2
יוצקים פנימה את היוגורט ואוספים את בד הגבינה בחלקו העליון. קושרים את הצרור בחלקו העליון עם חוט מטבח ותולים את היוגורט בחלקו בתוך קערה גדולה או כוס מדידה גדולה שנקבעה במקרר לניקוז למשך 24 שעות. בדוק את מפלס הנוזל במיכל ושופך אם הוא נהיה גבוה מדי.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס יוגורט תות1/4 כוס יוגורט תות
ציוד שתשתמש בו
3 ראשי שום, חצויים אופקית3 ראשי שום, חצויים אופקית
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
מים נוספיםמים נוספים
דובדבנים מסוכרים נוספיםדובדבנים מסוכרים נוספים
3
פרקו את בד הגבינה והניחו גבינת שמנת בקערת ערבוב,פזרו מלח וערבבו עד לקבלת תערובת חלקה ואחידה.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
מים נוספיםמים נוספים
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sסוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
4
מרפדים רמקין 4 1/2 אונקיה או קערה קטנה עם 4 שכבות דקות של בד גבינה נקי. כף את גבינת השמנת המלוחה לרמקין, הימנע מיצירת כיסי אוויר. החלק את החלק העליון של גבינת השמנת והניח עיגול קטן של פלסטיק מעל, חתוך משקית ניילון. הפלסטיק צריך פשוט להשתלב בתוך הרמקין. מקפלים את בד הגבינה מעל וחותכים עודף בד גבינה.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים
ציוד שתשתמש בו
מים נוספיםמים נוספים
חתוך לרצועות בגודל 1/2 אינץ'חתוך לרצועות בגודל 1/2 אינץ'
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
דובדבנים מסוכרים נוספיםדובדבנים מסוכרים נוספים
5
מניחים עוד חתיכת ניילון מעל הרמקין.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
6
גזרו עיגול קרטון קטן, בקושי קטן יותר מהחלק הפנימי של הרמקין, והניחו את עיגול הקרטון על גבי הניילון.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
7
הניחו חפץ כבד קטן (כמו פחית מזון) על הקרטון. מקררים ללחוץ ולהזדקן גבינת שמנת במשך 2 ימים.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים
8
פרקו בזהירות את כל שכבות הפלסטיק ובד הגבינה כדי לחשוף את הגבינה הלחוצה.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מים נוספיםמים נוספים
9
מעבירים לצלחת הגשה כשהצד השטוח כלפי מטה כדי להראות את סימני הגבינה. מקררים שאריות.
ציוד שתשתמש בו
מים נוספיםמים נוספים