קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות1
ציון בריאות17
מגזין

איך להכין גבינת שמנת

איך להכין גבינת שמנת
איך להכין גבינת שמנת היא ללא גלוטן, ראשוני וצמחוני ומספק כ 1 מנות. מנה אחת מכילה 553 קלוריות, 31 גרם חלבון, ו 29 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 26% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 20 דקות. זה מובא לך על ידי כולםמתכונים. גשו לסופר וקנו גזה, מלח כשר, יוגורט, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש במלח הכשר תוכלו לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם עוגת פירורים דלת שומן (כשרה-חלבית) כמו קינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני מוצק של 70%. מתכונים דומים: איך להכין גבינת שמנת אמיתית, הפוך קדימה שום גבינת שמנת פירה תפוחי אדמה, ו ילדים יכולים להכין: כריכי שבשבת גבינת שמנת חזיר ובצל ירוק.

הוראות

1
מרפדים מסננת עם 6 שכבות דקות של בד גבינה המונחות מעל קערה, ונותנים לשולי בד הגבינה לתלות מעל הדפנות.
ציוד שתשתמש בו
מים נוספיםמים נוספים
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
יוצקים פנימה את היוגורט ואוספים את בד הגבינה בחלקו העליון. קושרים את הצרור בחלקו העליון עם חוט מטבח ותולים את היוגורט בחלקו בתוך קערה גדולה או כוס מדידה גדולה שנקבעה במקרר לניקוז למשך 24 שעות. בדוק את מפלס הנוזל במיכל ושופך אם הוא נהיה גבוה מדי.
מרכיבים שתצטרך
2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב
ציוד שתשתמש בו
חוט קצביםחוט קצבים
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
מים נוספיםמים נוספים
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
פרקו את בד הגבינה והניחו גבינת שמנת בקערת ערבוב,פזרו מלח וערבבו עד לקבלת תערובת חלקה ואחידה.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררותחבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררות
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
מים נוספיםמים נוספים
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
4
מרפדים רמקין 4 1/2 אונקיה או קערה קטנה עם 4 שכבות דקות של בד גבינה נקי. כף את גבינת השמנת המלוחה לרמקין, הימנע מיצירת כיסי אוויר. החלק את החלק העליון של גבינת השמנת והניח עיגול קטן של פלסטיק מעל, חתוך משקית ניילון. הפלסטיק צריך פשוט להשתלב בתוך הרמקין. מקפלים את בד הגבינה מעל וחותכים עודף בד גבינה.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררותחבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררות
ציוד שתשתמש בו
מים נוספיםמים נוספים
טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
מניחים עוד חתיכת ניילון מעל הרמקין.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
6
גזרו עיגול קרטון קטן, בקושי קטן יותר מהחלק הפנימי של הרמקין, והניחו את עיגול הקרטון על גבי הניילון.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
7
הניחו חפץ כבד קטן (כמו פחית מזון) על הקרטון. מקררים ללחוץ ולהזדקן גבינת שמנת במשך 2 ימים.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררותחבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררות
8
פרקו בזהירות את כל שכבות הפלסטיק ובד הגבינה כדי לחשוף את הגבינה הלחוצה.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
ציוד שתשתמש בו
מים נוספיםמים נוספים
9
מעבירים לצלחת הגשה כשהצד השטוח כלפי מטה כדי להראות את סימני הגבינה. מקררים שאריות.
ציוד שתשתמש בו
מים נוספיםמים נוספים