איך להכין לחמניות דלעת
גשו לסופר וקנו מלח, סודה לשתייה, חלב ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה עובד הכי טוב כמו ארוחת בוקר, והוא נעשה בערך 1 שעה ו -40 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הסקוטי. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון לא כל כך spoonacular סופר של 25%. נסו איך להכין ביסקוויטים בתנור טוסטר & A עבור פירות יער ביסקוויטים שמנת, דלעת ספייס לחמניות טיפים + טריקים עבור לחמניות לחות, ו לאטה דלעת קר Kahlúan + ביסקוויטים דלעת מייפל (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 400 מעלות. קו גיליון אפייה עם נייר קלף או מחצלת אפיית סיליקון.
לטאטא יחד 1 3/4 כוס קמח, 1/4 כוס סוכר, אבקת אפייה, סודה לשתיה, ומלח בקערה גדולה עד בשילוב.
מערבבים חמאה לתוך תערובת קמח באמצעות חותך מאפה עד התערובת דומה פירורים גסים.
הפוך באר במרכז תערובת קמח חמאה. מערבבים מחית דלעת, חלב חמאה, וצנוברים עד רק בשילוב.
מפזרים משטח עבודה עם 2 כפות קמח. להפוך את הבצק על משטח העבודה המשוריין. צורה לתוך מלבן על 1 אינץ ' עבה. מקפלים את המלבן בשלישים, מפזרים יותר קמח לפי הצורך, ולשטח על 1 אינץ ' עבה. חזור 2 פעמים נוספות.
חותכים מלבן סופי לתוך 6 ריבועים בגודל שווה.
חותכים כל ריבוע למשולשים ומעבירים את הלחמניות לסדין אפייה מוכן.
להקציף ביצה וחלב יחד בקערה קטנה. מברשת קלה את החלק העליון של כל לחמניה עם ביצה לשטוף.
מפזרים 1 כפית סוכר על לחמניות.
אופים בתנור שחומם מראש עד חום זהוב, 15 עד 20 דקות.
להעביר מתלה תיל להתקרר לחלוטין.