קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות9
ציון בריאות4
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

איך להכין מקלות גבינה

איך להכין מקלות גבינה
גשו לסופר וקנו מלח ופלפל, שמן זית, גבינת צ'דר חדה, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. עם כפית ציון של 49% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: איך להכין מקלות גבינה, איך להכין מקלות סלמון פסטרמה, ו מקלות גבינה.

הוראות

1
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C). קו גיליון אפייה עם נייר קלף או מחצלת אפיית סיליקון.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מניחים גיליון בצק עלים קפוא על משטח עבודה משוריין ומאפשרים לבצק להפשיר רק עד שהוא יכול להתפתח. לפתוח את הבצק לתוך גיליון שטוח; מברשת העליון של בצק עלים עם שמן זית. מתבלים במלח, פלפל שחור ופלפל אדום.
מרכיבים שתצטרך
בצק בצק עליםבצק בצק עלים
1 ג'לפנו טרי שלם1 ג'לפנו טרי שלם
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
3
מפזרים גבינת צ 'דר לבנה וגבינת פרמזן-רג' יאנו 1/4 כוס על הבצק, המכסה את פני השטח. למעלה עם חתיכת פלסטיק לעטוף; הקש גבינה ותבלינים בחוזקה לתוך הבצק עם האצבעות שלך או על ידי הנחת מחבת גיליון על הבצק מעל הפלסטיק ולחץ אותו.
מרכיבים שתצטרך
גבינת צ ' דר לבנהגבינת צ ' דר לבנה
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
הסר פלסטיק ולהשתמש חותך פיצה או סכין חדה לחתוך את הבצק למטה קווי התפר לשלישים; לחתוך כל שליש לאורכו לשלישים עבור סך של 9 מקלות לחם.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
ספרינקים צבעוניים, או נקודות קטנותספרינקים צבעוניים, או נקודות קטנות
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
5
להרים רצועת בצק, למקם אותו מתובל בצד למטה על משטח העבודה, ולסובב משני הקצוות 8 או 9 פעמים לעשות גליל מגולגל של בצק עם הצד המתובל החוצה.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
6
מניחים מקלות לחם על תבנית אפייה מוכנה.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
7
מפזרים הנותרים 1 כף פרמזן-גבינת רג ' יאנו על המקלות.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
8
מגלגלים את המקלות קלות כדי לאזן את הצורות שלהם ולהרים וללחוץ על כל גבינה שנפלה על המשטחים.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
9
אופים בתנור שחומם מראש במשך כ 10 דקות; להעיף ולהמשיך לאפות עד מקלות לחם הם השחמה פריך, 10 עד 20 דקות יותר. אם אתה מרים מקל על ידי קצה אחד וזה צונח, אופים עוד כמה דקות. מגניב על מתלה תיל לפני ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®