איך להכין מקלות גבינה
גשו לסופר וקנו מלח ופלפל, שמן זית, גבינת צ'דר חדה, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. עם כפית ציון של 49% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: איך להכין מקלות גבינה, איך להכין מקלות סלמון פסטרמה, ו מקלות גבינה.
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C). קו גיליון אפייה עם נייר קלף או מחצלת אפיית סיליקון.
מניחים גיליון בצק עלים קפוא על משטח עבודה משוריין ומאפשרים לבצק להפשיר רק עד שהוא יכול להתפתח. לפתוח את הבצק לתוך גיליון שטוח; מברשת העליון של בצק עלים עם שמן זית. מתבלים במלח, פלפל שחור ופלפל אדום.
מפזרים גבינת צ 'דר לבנה וגבינת פרמזן-רג' יאנו 1/4 כוס על הבצק, המכסה את פני השטח. למעלה עם חתיכת פלסטיק לעטוף; הקש גבינה ותבלינים בחוזקה לתוך הבצק עם האצבעות שלך או על ידי הנחת מחבת גיליון על הבצק מעל הפלסטיק ולחץ אותו.
הסר פלסטיק ולהשתמש חותך פיצה או סכין חדה לחתוך את הבצק למטה קווי התפר לשלישים; לחתוך כל שליש לאורכו לשלישים עבור סך של 9 מקלות לחם.
להרים רצועת בצק, למקם אותו מתובל בצד למטה על משטח העבודה, ולסובב משני הקצוות 8 או 9 פעמים לעשות גליל מגולגל של בצק עם הצד המתובל החוצה.
מניחים מקלות לחם על תבנית אפייה מוכנה.
מפזרים הנותרים 1 כף פרמזן-גבינת רג ' יאנו על המקלות.
מגלגלים את המקלות קלות כדי לאזן את הצורות שלהם ולהרים וללחוץ על כל גבינה שנפלה על המשטחים.
אופים בתנור שחומם מראש במשך כ 10 דקות; להעיף ולהמשיך לאפות עד מקלות לחם הם השחמה פריך, 10 עד 20 דקות יותר. אם אתה מרים מקל על ידי קצה אחד וזה צונח, אופים עוד כמה דקות. מגניב על מתלה תיל לפני ההגשה.