קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות4
ציון בריאות47
מגזין

איך להכין עוף יאקיסובה

איך להכין עוף יאקיסובה
מתכון זה אופייני למטבח היפני. הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. . אם יש לך כרוב, רוטב סויה, אטריות יאקיסובה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן canolan אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,איבודי דובדבן-משמש כקינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מעולה של 97%. נסו עוף יאקיסובה, עוף יאקיסובה, ו עוף יאקיסובה (מתכונים דומים).

הוראות

1
חום 2 כפות שמן קנולה ושמן שומשום במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה. מבשלים ומערבבים עוף ושום בשמן חם עד ריחני, על 1 דקה. מערבבים צ ' ילה הדבק לתוך תערובת עוף; לבשל ומערבבים עד העוף הוא השחמה לחלוטין, 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
הדבק צ ' יליהדבק צ ' ילי
דַק-דַק-
קורצים שומשום לבןקורצים שומשום לבן
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
שום גויה®שום גויה®
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוסיפים רוטב סויה ומבשלים במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צלי חזיר שלם, קצוץצלי חזיר שלם, קצוץ
3
יוצקים עוף ורוטב לתוך קערה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
חום 1 כף שמן קנולה במחבת מעל חום בינוני גבוה; לבשל ומערבבים כרוב, בצל, גזר, ומלח בשמן חם עד כרוב הוא נבול, 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
גב שומן חזירגב שומן חזיר
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מערבבים את תערובת העוף לתוך תערובת הכרוב.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
6
מוסיפים אטריות; מבשלים ומערבבים עד שהאטריות חמות ועוף כבר לא ורוד בפנים, 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
7
מקשטים עם ג ' ינג ' ר כבוש.
מרכיבים שתצטרך
ג ' ינג ' ר כבושג ' ינג ' ר כבוש