איך להכין עוף יאקיסובה
מתכון זה אופייני למטבח היפני. הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. . אם יש לך כרוב, רוטב סויה, אטריות יאקיסובה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן canolan אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,איבודי דובדבן-משמש כקינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מעולה של 97%. נסו עוף יאקיסובה, עוף יאקיסובה, ו עוף יאקיסובה (מתכונים דומים).
הוראות
חום 2 כפות שמן קנולה ושמן שומשום במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה. מבשלים ומערבבים עוף ושום בשמן חם עד ריחני, על 1 דקה. מערבבים צ ' ילה הדבק לתוך תערובת עוף; לבשל ומערבבים עד העוף הוא השחמה לחלוטין, 3 עד 4 דקות.
מוסיפים רוטב סויה ומבשלים במשך 2 דקות.
יוצקים עוף ורוטב לתוך קערה.
חום 1 כף שמן קנולה במחבת מעל חום בינוני גבוה; לבשל ומערבבים כרוב, בצל, גזר, ומלח בשמן חם עד כרוב הוא נבול, 3 עד 4 דקות.
מערבבים את תערובת העוף לתוך תערובת הכרוב.
מוסיפים אטריות; מבשלים ומערבבים עד שהאטריות חמות ועוף כבר לא ורוד בפנים, 3 עד 4 דקות.
מקשטים עם ג ' ינג ' ר כבוש.