קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות4
ציון בריאות47
מגזין

איך להכין עוף יאקיסובה

איך להכין עוף יאקיסובה
מתכון זה אופייני למטבח היפני. הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. . אם יש לך כרוב, רוטב סויה, אטריות יאקיסובה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן canolan אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,איבודי דובדבן-משמש כקינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מעולה של 97%. נסו עוף יאקיסובה, עוף יאקיסובה, ו עוף יאקיסובה (מתכונים דומים).

הוראות

1
חום 2 כפות שמן קנולה ושמן שומשום במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה. מבשלים ומערבבים עוף ושום בשמן חם עד ריחני, על 1 דקה. מערבבים צ ' ילה הדבק לתוך תערובת עוף; לבשל ומערבבים עד העוף הוא השחמה לחלוטין, 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
הדבק צ ' יליהדבק צ ' ילי
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
קורצים שומשום לבןקורצים שומשום לבן
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
מוסיפים רוטב סויה ומבשלים במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
3
יוצקים עוף ורוטב לתוך קערה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
חום 1 כף שמן קנולה במחבת מעל חום בינוני גבוה; לבשל ומערבבים כרוב, בצל, גזר, ומלח בשמן חם עד כרוב הוא נבול, 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
(שמור 1 כף)(שמור 1 כף)
גב שומן חזירגב שומן חזיר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
מערבבים את תערובת העוף לתוך תערובת הכרוב.
מרכיבים שתצטרך
(שמור 1 כף)(שמור 1 כף)
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
6
מוסיפים אטריות; מבשלים ומערבבים עד שהאטריות חמות ועוף כבר לא ורוד בפנים, 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
7
מקשטים עם ג ' ינג ' ר כבוש.
מרכיבים שתצטרך
ג ' ינג ' ר כבושג ' ינג ' ר כבוש