איך להכין צלעות כבש מטוגנות
איך להכין צלעות כבש מטוגנות יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ואת כל 30 מתכון מגיש 4 . מנה אחת מכילה 285 קלוריות, 40 גרם חלבון ו 10 גרם שומן. אם יש לכם כוסברה, שנקי טלה, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מדהים של 94%. נסו צלעות כבש מטוגנות, צלעות כבש מטוגנות, ו צלעות כבש מטוגנות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C). בנדיבות העונה כבש שנקס עם מלח ופלפל שחור.
מחממים שמן צמחי בתנור הולנדי גדול על חום בינוני גבוה.
מניחים צלעות טלה בתנור ההולנדי, לבשל, להסתובב, עד השחמה מכל הצדדים, על 10 דקות.
מסננים את השמן שנותר ושומן כך שרק 1 כף נשארת בתנור ההולנדי.
מערבבים בצל, שום, וקורט של מלח לתנור ההולנדי; להקטין את החום בינוני-נמוך ומבשלים, ערבוב, עד בצל מתרככים ושקופים, על 5 דקות.
מוסיפים רסק עגבניות, אבקת צ 'יפוטלה צ' ילה, אבקת אנצ 'ו צ' ילה וקינמון טחון; מערבבים לשלב.
יוצקים 1 מרק עוף כוס על תערובת בצל. להגדיל את החום גבוה; כאשר רותחים נוזלי, מניחים נקע כבש בתנור ההולנדי. מכסים ומבשלים בתנור שחומם מראש במשך 90 דקות.
הסר תנור הולנדי ומערבבים פלפל חלפיניו, פלפל אדום ו 1/2 כוס ציר עוף; להביא לרתיחה על הכיריים. להחזיר את המחבת לתנור ולבשל, חשוף, עד שנקי כבש הם מזלג במכרז, על 20 דקות.
מניחים תנור הולנדי על הכיריים מעל חום גבוה; מביאים נוזל לרתיחה ומבשלים, ברפרוף את כל קצף, עד הנוזל מצטמצם ומעובה, כ 5 דקות. מערבבים בכוסברה; מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם. רוטב כפיות על צלעות כבש ומגישים.