איך להכין רוטב עוף תוצרת בית
איך להכין רוטב עוף תוצרת בית עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת המתכון רוטב שלך. והוא יספק כ 8 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 207 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 17 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, לך לחנות ותביא פלפל קאיין, עוף, חמאה, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. . זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. מתכונים דומים: איך להכין רוטב בשר בקר תוצרת בית, איך להכין רוטב עוף, ו פשטידת עוף תוצרת בית עם רוטב ברביקיו.
הוראות
ממיסים חמאה בסיר על אש בינונית-נמוכה.
לטאטא בקמח עד ריחני, 10 עד 12 דקות.
בהדרגה להקציף במלאי קר. להפחית את החום לנמוך. מביאים רוטב לרתיחה, ומבשלים ומערבבים עד עבה מספיק כדי לצפות את החלק האחורי של כף, 10 עד 15 דקות. מערבבים בקרם כבד, ומתבלים במלח, פלפל לבן ופלפל קאיין.