קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות11
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםסופרבול
מגזין

איך להכין תרד מטבל ארטישוק

איך להכין תרד מטבל ארטישוק
צריך מתאבן ללא גלוטן? איך לעשות תרד מטבל ארטישוק יכול להיות מתכון עצום לנסות. מנה אחת מכילה 344 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 30 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. . גשו לסופר וקנו לבבות ארטישוק, חמאה, גבינת גרוייר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. עם כפית ציון 67% המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: אבוקדו תרד מטבל ארטישוק, מחבת תרד מטבל ארטישוק בייקון, ו זית גן חם ארטישוק – מטבל תרד-אתה לא צריך לעזוב את הבית כדי לעשות את זה.

הוראות

1
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
ממיסים חמאה בסיר על חום בינוני-נמוך; מערבבים בצל וקמצוץ מלח. לבשל, ערבוב מדי פעם, עד בצל רך, על 5 דקות. מערבבים שום לתוך בצל ולהסיר מחום.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים כל אחד)חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים כל אחד)
פירורי בשר צמחוני קפואיםפירורי בשר צמחוני קפואים
2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
8 חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים (1.55 אונקיות כל אחד)8 חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים (1.55 אונקיות כל אחד)
3
מערבבים תרד, לבבות ארטישוק, גבינת שמנת, Gruyere, Parmigiano-רג ' יאנו, רוטב חם, אגוז מוסקט, מלח ופלפל בקערה גדולה עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טאקו בשלושה צבעיםצ'יפס טאקו בשלושה צבעים
1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
GruyereGruyere
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
ויניגרט ורז'וסויניגרט ורז'וס
4
תערובת ארטישוק כף לשתי ramekins. מעל כל אחד עם גבינת מוצרלה גרוסה.
מרכיבים שתצטרך
מוצרלה גרוסהמוצרלה גרוסה
1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
5
אופים בתנור שחומם מראש עד צמרות הם חום זהוב מבעבע, על 25 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה