איך להכין תרד מטבל ארטישוק
צריך מתאבן ללא גלוטן? איך לעשות תרד מטבל ארטישוק יכול להיות מתכון עצום לנסות. מנה אחת מכילה 344 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 30 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. . גשו לסופר וקנו לבבות ארטישוק, חמאה, גבינת גרוייר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. עם כפית ציון 67% המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: אבוקדו תרד מטבל ארטישוק, מחבת תרד מטבל ארטישוק בייקון, ו זית גן חם ארטישוק – מטבל תרד-אתה לא צריך לעזוב את הבית כדי לעשות את זה.
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C).
ממיסים חמאה בסיר על חום בינוני-נמוך; מערבבים בצל וקמצוץ מלח. לבשל, ערבוב מדי פעם, עד בצל רך, על 5 דקות. מערבבים שום לתוך בצל ולהסיר מחום.
מערבבים תרד, לבבות ארטישוק, גבינת שמנת, Gruyere, Parmigiano-רג ' יאנו, רוטב חם, אגוז מוסקט, מלח ופלפל בקערה גדולה עד בשילוב.
תערובת ארטישוק כף לשתי ramekins. מעל כל אחד עם גבינת מוצרלה גרוסה.
אופים בתנור שחומם מראש עד צמרות הם חום זהוב מבעבע, על 25 דקות.