צריך מתאבן ללא גלוטן? איך לעשות תרד מטבל ארטישוק יכול להיות מתכון עצום לנסות. מנה אחת מכילה 344 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 30 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. . גשו לסופר וקנו לבבות ארטישוק, חמאה, גבינת גרוייר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. עם כפית ציון 67% המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: אבוקדו תרד מטבל ארטישוק, מחבת תרד מטבל ארטישוק בייקון, ו זית גן חם ארטישוק – מטבל תרד-אתה לא צריך לעזוב את הבית כדי לעשות את זה.
הוראות
1
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
1 כף עלי פטרוזיליה איטלקית טריים קצוצים גס
2
ממיסים חמאה בסיר על חום בינוני-נמוך; מערבבים בצל וקמצוץ מלח. לבשל, ערבוב מדי פעם, עד בצל רך, על 5 דקות. מערבבים שום לתוך בצל ולהסיר מחום.
מרכיבים שתצטרך
בייגלה שמנמן
שמן קנולה לטיגון בשמן עמוק
1-1/2 כוסות חרדל מוכן
3 בצלים גדולים, מגוררים
ציוד שתשתמש בו
כל אבקת שום, כמון טחון, אורגנו מיובש ותימין מיובש
3
מערבבים תרד, לבבות ארטישוק, גבינת שמנת, Gruyere, Parmigiano-רג ' יאנו, רוטב חם, אגוז מוסקט, מלח ופלפל בקערה גדולה עד בשילוב.