איך לעשות Bbq אפוי בייבי צלעות גב
אם יש לכם סוכר חום, צלעות חזיר התינוק בחזרה, סוכרוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הסוכר החום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות קילו סוכר חום עם זיגוג חמאה חום כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-20 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, ו דיאט. מתכונים דומים: איך לעשות Bbq אפוי בייבי צלעות גב, צלעות הגב של דן-אתה יכול לעשות צלעות טעימות, ו צלעות חזיר אפויות ומשופשלות.
הוראות
מחממים תנור ל 250 מעלות F (120 מעלות C).
מערבבים אנצ 'ו צ' ילה אבקה, סוכר לבן, סוכר חום, מלח, פלפל שחור, כמון, חרדל יבש, פלפל קאיין, ופלפל צ ' יפוטלה בקערה קטנה עד בשילוב.
מניחים צלעות בצד בשר על רדיד אלומיניום. דקירה בחלק האחורי של צלעות כמה פעמים עם סכין.
בנדיבות להחיל ציפוי של לשפשף יבש על כל הצדדים של מתלה צלעות.
עם צלעות בשר מתלה בצד למטה, לקפל לסכל סביבו כדי ליצור חותם הדוק.
אופים בתנור שחומם מראש עד רך ומבושל דרך, כ 2 שעות.
הגדל את טמפרטורת התנור ל-350 מעלות F (175 מעלות C).
רדיד פתוח, לנקז ולהשליך כל מיצים שנצברו ושומן.
מברשת רוטב ברביקיו על כל הצדדים של מתלה.
מניחים בשר מתלה בצד למעלה ולחזור לתנור, משאיר רדיד פתוח.
אופים במשך 10 דקות, להסיר מהתנור, ולצחצח עוד שכבה של רוטב ברביקיו על בשר בצד בלבד. חזור על אפייה והברשה ברוטב 4 פעמים נוספות, במשך זמן אפייה כולל של 50 דקות.
חותכים מתלה לקטעי צלעות בודדים ומגישים עם רוטב ברביקיו יותר.