איך לעשות אספרגוס כבוש
צריך ללא גלוטן ותוספת טבעונית? איך לעשות אספרגוס כבוש יכול להיות מתכון מרהיב לנסות. מנה אחת מכילה 380 קלוריות, 7 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 2 מנות. . אם יש לך זרעי חרדל, סוכר, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו איך לעשות בצל אדום כבוש, איך להכין פלפלים כבושים, ו איך להכין פלפלים כבושים (מתכונים דומים).
הוראות
לקצץ את הקצה לחתוך של חניתות אספרגוס, לחתוך אותם לאורכים 3 אינץ'.
מניחים אותם בקערה גדולה עם מלח 1/3 כוס, ומכסים עם מים.
מסננים ושוטפים מתחת למים קרים, ומתייבשים.
לעקר שתי צנצנות פה רחב בגודל ליטר במים רותחים במשך 5 דקות.
בסיר על חום בינוני, לשלב את החומץ, סוכר, 1 כפית מלח, זרעי חרדל, זרעי שמיר וטבעות בצל. מביאים לרתיחה, ומרתיחים לרגע אחד.
לארוז את חניתות אספרגוס, טיפים עד, בצנצנות חמות עוזב 1/2 של שטח מן השפה. טאק sprig שמיר אחד לתוך כל צנצנת, ומפזרים 1/4 כפית פתיתי פלפל אדום.
יוצקים נוזל כבישה חם לתוך צנצנות, מילוי בתוך 1/4 אינץ ' של השפה. נגבו את החישוקים במטלית לחה נקייה ואטמו במכסים. לעבד באמבט מים רותחים במשך 10 דקות.
מגניב לטמפרטורת החדר. בדוק חותמות כאשר מגניב על ידי לחיצה על מרכז המכסה. זה לא צריך לזוז. תווית ותאריך; חנות במקום חשוך קריר. אם כל צנצנות לא נאטמו כראוי, לקרר ולאכול בתוך שבועיים.