קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות1
ציון בריאות10
מגזין

איך לעשות בצל אדום כבוש

איך לעשות בצל אדום כבוש
איך לעשות בצל אדום כבוש נטול גלוטן,, חלב חינם, לקטו אובו צמחוני, וטבעוני ומספק כ 1 מנות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 648 קלוריות, 5 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. הכנת המנה לוקחת כ 20 דקות. זה עובד טוב כמו צלחת צדדית די יקרה. אם יש לכם בצל, פתיתי פלפל מקף, סוכר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. בסך הכל, מתכון זה מרוויח רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן) ציון כף של 0%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: איך לעשות בצל אדום כבוש, בצל אדום כבוש, ו בצל אדום כבוש.

הוראות

1
בלאנש את הבצל: בלאנש בצל אדום בסיר של מים רותחים במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
2
ניקוז במסננת.
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
3
מרתיחים חומץ עם סוכר ותבלינים: בעוד המים הוא חימום בשלב 1, בסיר נפרד לשלב את החומץ, הסוכר והתבלינים. מביאים לרתיחה, להפחית את החום לרתיחה, לכסות ומבשלים במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
4
מוסיפים בצל לבן, סחוט לתערובת החומץ. מבשלים במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
5
העברה לצנצנת זכוכית. אפשר לעמוד עד מקורר. ישמור כמה שבועות בקירור.