קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 15 דק.
מנות10
ציון בריאות58
מגזין

איך לעשות מלאי ירקות

איך לעשות מלאי ירקות
אם יש לך בערך 2 שעות ו-15 דקות כדי לבלות במטבח, איך לעשות מניית ירקות יכול להיות מדהים ללא גלוטן, חלב חינם, לקטו אובו צמחוני, וכל 30 מתכון לנסות. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 103 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אנשים רבים באמת אהבו את המנה הזאת בצד. אם יש לכם פטריות, מלח, רוזמרין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 1704 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. מתכונים דומים: איך לעשות מלאי ירקות, הפוך את הירקות שלך ואת מרק ירקות אבקת תיבול עבור מלאי, ו מלאי ירקות-מלאי טוב חשוב.

הוראות

1
מניחים את הפטריות המיובשות בקערה גדולה ויוצקים 1 ליטר מים רותחים מעליהם. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
פטריות מיובשותפטריות מיובשות
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
חום את הבצל, סלרי, גזר, שומר: 
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
3
מחממים את שמן הזית מעל חום גבוה בסיר גדול.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
מוסיפים את הבצלים הקצוצים, סלרי, גזר ושומר (אם משתמשים) ומערבבים למעיל.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
5
מפזרים מלח. מבשלים על אש גבוהה במשך כמה דקות, ערבוב רק מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
6
בהתחשב בכך שיש כל כך הרבה ירקות, ויש להם תכולת לחות גבוהה, זה עלול לקחת יותר חום וזמן ארוך יותר לחום ממה שהיית מצפה. מבשלים עד שהירקות מתחילים להשחים.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
7
מוסיפים שום ורסק עגבניות: 
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
שום גויה®שום גויה®
8
מוסיפים את השום ואת רסק עגבניות ומערבבים לשלב. לבשל, ערבוב לעתים קרובות, במשך 2-3 דקות, או עד רסק עגבניות מתחיל להפוך צבע חלוד.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
שום גויה®שום גויה®
9
מוסיפים את הפטריות ואת מי השריית שלהם, רוזמרין, טימין, קליפות בצל (אם שימוש), פלפל, עלי דפנה, פטרוזיליה ו 4 ליטרים נוספים של מים.
מרכיבים שתצטרך
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימיןצרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
גב שומן חזירגב שומן חזיר
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
10
להביא לרתיחה ולאחר מכן שחרר את החום עד שאתה פשוט לקבל מבשלים חשוף. פני השטח של המניה צריך רק בקושי להיות מבעבע. מבשלים 1 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
11
מסננים את המניה: באמצעות skimmer עכביש או כף מחורץ, להסיר את כל החלקים הגדולים של ירקות ופטריות. להשליך או קומפוסט.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
SkimmerSkimmer
12
הגדר קערה גדולה או סיר עם מסננת להגדיר מעליו. קו מסננת עם מגבת נייר או מסנן קפה ויוצקים את המניה דרכו.
מרכיבים שתצטרך
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובהקצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
13
כאשר יש לך כמחצית המניה שפכו דרך, לעצור, לתת את מה הוא במסננת לסנן דרך, ולשנות את מגבת נייר; הישן יהיה gunked עם פסולת. סנן את שאר המלאי.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
14
יוצקים לצנצנות וצינה או להקפיא: לאחסן, לשפוך לתוך צנצנות זכוכית ומקרר עד שבוע, או להקפיא. אם אתה להקפיא בצנצנות זכוכית, להשאיר לפחות סנטימטר וחצי של מרווח אז המניה יכולה להתרחב מבלי לשבור את הכוס של הצנצנת.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה