איך לעשות מלאי ירקות
אם יש לך בערך 2 שעות ו-15 דקות כדי לבלות במטבח, איך לעשות מניית ירקות יכול להיות מדהים ללא גלוטן, חלב חינם, לקטו אובו צמחוני, וכל 30 מתכון לנסות. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 103 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אנשים רבים באמת אהבו את המנה הזאת בצד. אם יש לכם פטריות, מלח, רוזמרין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 1704 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. מתכונים דומים: איך לעשות מלאי ירקות, הפוך את הירקות שלך ואת מרק ירקות אבקת תיבול עבור מלאי, ו מלאי ירקות-מלאי טוב חשוב.
הוראות
מניחים את הפטריות המיובשות בקערה גדולה ויוצקים 1 ליטר מים רותחים מעליהם. תניח בצד.
חום את הבצל, סלרי, גזר, שומר:
מחממים את שמן הזית מעל חום גבוה בסיר גדול.
מוסיפים את הבצלים הקצוצים, סלרי, גזר ושומר (אם משתמשים) ומערבבים למעיל.
מפזרים מלח. מבשלים על אש גבוהה במשך כמה דקות, ערבוב רק מדי פעם.
בהתחשב בכך שיש כל כך הרבה ירקות, ויש להם תכולת לחות גבוהה, זה עלול לקחת יותר חום וזמן ארוך יותר לחום ממה שהיית מצפה. מבשלים עד שהירקות מתחילים להשחים.
מוסיפים שום ורסק עגבניות:
מוסיפים את השום ואת רסק עגבניות ומערבבים לשלב. לבשל, ערבוב לעתים קרובות, במשך 2-3 דקות, או עד רסק עגבניות מתחיל להפוך צבע חלוד.
מוסיפים את הפטריות ואת מי השריית שלהם, רוזמרין, טימין, קליפות בצל (אם שימוש), פלפל, עלי דפנה, פטרוזיליה ו 4 ליטרים נוספים של מים.
להביא לרתיחה ולאחר מכן שחרר את החום עד שאתה פשוט לקבל מבשלים חשוף. פני השטח של המניה צריך רק בקושי להיות מבעבע. מבשלים 1 1/2 שעות.
מסננים את המניה: באמצעות skimmer עכביש או כף מחורץ, להסיר את כל החלקים הגדולים של ירקות ופטריות. להשליך או קומפוסט.
הגדר קערה גדולה או סיר עם מסננת להגדיר מעליו. קו מסננת עם מגבת נייר או מסנן קפה ויוצקים את המניה דרכו.
כאשר יש לך כמחצית המניה שפכו דרך, לעצור, לתת את מה הוא במסננת לסנן דרך, ולשנות את מגבת נייר; הישן יהיה gunked עם פסולת. סנן את שאר המלאי.
יוצקים לצנצנות וצינה או להקפיא: לאחסן, לשפוך לתוך צנצנות זכוכית ומקרר עד שבוע, או להקפיא. אם אתה להקפיא בצנצנות זכוכית, להשאיר לפחות סנטימטר וחצי של מרווח אז המניה יכולה להתרחב מבלי לשבור את הכוס של הצנצנת.