קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 15 דק.
מנות10
ציון בריאות58
מגזין

איך לעשות מלאי ירקות

איך לעשות מלאי ירקות
אם יש לך בערך 2 שעות ו-15 דקות כדי לבלות במטבח, איך לעשות מניית ירקות יכול להיות מדהים ללא גלוטן, חלב חינם, לקטו אובו צמחוני, וכל 30 מתכון לנסות. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 103 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אנשים רבים באמת אהבו את המנה הזאת בצד. אם יש לכם פטריות, מלח, רוזמרין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 1704 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. מתכונים דומים: איך לעשות מלאי ירקות, הפוך את הירקות שלך ואת מרק ירקות אבקת תיבול עבור מלאי, ו מלאי ירקות-מלאי טוב חשוב.

הוראות

1
מניחים את הפטריות המיובשות בקערה גדולה ויוצקים 1 ליטר מים רותחים מעליהם. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
פטריות מיובשותפטריות מיובשות
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
2
חום את הבצל, סלרי, גזר, שומר: 
מרכיבים שתצטרך
קוט דו רון או יין אדום יבש אחרקוט דו רון או יין אדום יבש אחר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
3
מחממים את שמן הזית מעל חום גבוה בסיר גדול.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
4
מוסיפים את הבצלים הקצוצים, סלרי, גזר ושומר (אם משתמשים) ומערבבים למעיל.
מרכיבים שתצטרך
קוט דו רון או יין אדום יבש אחרקוט דו רון או יין אדום יבש אחר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
5
מפזרים מלח. מבשלים על אש גבוהה במשך כמה דקות, ערבוב רק מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
6
בהתחשב בכך שיש כל כך הרבה ירקות, ויש להם תכולת לחות גבוהה, זה עלול לקחת יותר חום וזמן ארוך יותר לחום ממה שהיית מצפה. מבשלים עד שהירקות מתחילים להשחים.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
7
מוסיפים שום ורסק עגבניות: 
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
8
מוסיפים את השום ואת רסק עגבניות ומערבבים לשלב. לבשל, ערבוב לעתים קרובות, במשך 2-3 דקות, או עד רסק עגבניות מתחיל להפוך צבע חלוד.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
9
מוסיפים את הפטריות ואת מי השריית שלהם, רוזמרין, טימין, קליפות בצל (אם שימוש), פלפל, עלי דפנה, פטרוזיליה ו 4 ליטרים נוספים של מים.
מרכיבים שתצטרך
עצמות עוף עם מעט בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עצמות עוף עם מעט בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטריםשוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
10
להביא לרתיחה ולאחר מכן שחרר את החום עד שאתה פשוט לקבל מבשלים חשוף. פני השטח של המניה צריך רק בקושי להיות מבעבע. מבשלים 1 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
11
מסננים את המניה: באמצעות skimmer עכביש או כף מחורץ, להסיר את כל החלקים הגדולים של ירקות ופטריות. להשליך או קומפוסט.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
SkimmerSkimmer
12
הגדר קערה גדולה או סיר עם מסננת להגדיר מעליו. קו מסננת עם מגבת נייר או מסנן קפה ויוצקים את המניה דרכו.
מרכיבים שתצטרך
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובהקצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
13
כאשר יש לך כמחצית המניה שפכו דרך, לעצור, לתת את מה הוא במסננת לסנן דרך, ולשנות את מגבת נייר; הישן יהיה gunked עם פסולת. סנן את שאר המלאי.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
14
יוצקים לצנצנות וצינה או להקפיא: לאחסן, לשפוך לתוך צנצנות זכוכית ומקרר עד שבוע, או להקפיא. אם אתה להקפיא בצנצנות זכוכית, להשאיר לפחות סנטימטר וחצי של מרווח אז המניה יכולה להתרחב מבלי לשבור את הכוס של הצנצנת.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש