איך לעשות סקווש בלוט אפוי
איך לעשות סקווש בלוט אפוי נטול גלוטן, וצמחוני מנה צדדית. מתאים ל-4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 2 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 179 קלוריות. גשו לסופר וקנו מלח, סוכר חום, חמאה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 5 דקות. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 36%. מתכונים דומים: סקווש בלוט אפוי, סקווש בלוט פעמיים אפוי, ו סקווש בלוט ממולא אפוי.
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C).
להבקיע את הדלעת על ידי ביצוע 1/4 אינץ חתכים עמוקים לתוך הבשר של הסקווש.
מברשת עם מיץ תפוזים ומפזרים מלח.
אופים בתנור שחומם מראש עד השחמה קלה, כ -30 דקות.
בינתיים, חמאה מבושלת, סירופ מייפל, סוכר חום, פלפל שחור, ופלפל קאיין במחבת קטנה על חום בינוני עד חלקה והסוכר מומס, כ -3 דקות, ערבוב מדי פעם.
יוצקים כל נוזל שעשוי שנאסף בסקווש.
מברישים את הזיגוג על כל חצי סקווש. חזור לתנור עד למכרז, כ -20 דקות נוספות. כפית כל זיגוג שנאסף בתחתית הסקווש על הקצוות של הסקווש. מתבלים עם מלח נוסף, אם תרצה.