קושימומחה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות6
ציון בריאות26
מגזין

איך לעשות צ'ילי בקר סיר לחץ

איך לעשות צ'ילי בקר סיר לחץ
איך להכין צ'ילי בקר לבישול בלחץ יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את הרפרטואר העיקרי שלך כמובן. מנה אחת מכילה 408 קלוריות, 38 גרם חלבון ו 25 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. אם יש לך בצל ירוק, כמון טחון, שבבי תירס הקרקע, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש עד כמון הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס שוקולד מרוקאי כקינוח. מתכון זה מ Allrecipes יש 23 אוהדים. זה הוא זול למדי מתכון לאוהדים של אוכל אמריקאי. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 5 דקות. עם כפית ציון של 80% המנה הזאת די טובה. נסו סיר לחץ בשר טחון צ'ילי, איך להכין רסק תפוחים בסיר לחץ, ו איך להכין רוטב אגס בסיר לחץ (מתכונים דומים).

הוראות

1
חום 1 כף שמן צמחי במחבת מעל חום בינוני גבוה. בשר העונה בנדיבות עם מלח ופלפל שחור; מניחים בשר במחבת ומבשלים עד חום מכל הצדדים, 5 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
העבר לצלחת ולהניח בצד.
3
חום 1 כף שמן צמחי על אש בינונית-נמוכה בסיר של סיר לחץ. מערבבים בצל ושום לסיר; מבשלים עד כמעט שקוף, 4 עד 6 דקות. מערבבים באבקת אנצ 'ו צ' ילה, פפריקה, כמון, פלפל שחור, אבקת צ 'יפוטלה צ' ילה, פלפל קאיין, ואורגנו; מבשלים עד ריחני, 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 ג'לפנו טרי שלם1 ג'לפנו טרי שלם
פלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובופלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
10 שיני שום, שלמות10 שיני שום, שלמות
4
מוסיפים עגבניות חתוכות לקוביות, בשר, ומים; מערבבים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
5
תנעל את המכסה של סיר הלחץ שלך. להגביר את החום גבוה ולהביא ללחץ מלא. להפחית את החום נמוך כדי לשמור על לחץ; לבשל במשך 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
10 שיני שום, שלמות10 שיני שום, שלמות
6
הסר מהחום ולתת לנוח 10 דקות. ודא כי הלחץ הוא שוחרר במלואו ולהסיר את המכסה.
7
חזור סיר לחץ חשוף לשרוף מעל חום גבוה. מערבבים שבבי תירס ומביאים לרתיחה; מבשלים 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צ ' יפס תירסצ ' יפס תירס
ציוד שתשתמש בו
10 שיני שום, שלמות10 שיני שום, שלמות
8
מקשטים עם כוסברה ובצל ירוק.
מרכיבים שתצטרך
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז