קושימומחה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות6
ציון בריאות26
מגזין

איך לעשות צ'ילי בקר סיר לחץ

איך לעשות צ'ילי בקר סיר לחץ
איך להכין צ'ילי בקר לבישול בלחץ יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את הרפרטואר העיקרי שלך כמובן. מנה אחת מכילה 408 קלוריות, 38 גרם חלבון ו 25 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. אם יש לך בצל ירוק, כמון טחון, שבבי תירס הקרקע, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש עד כמון הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס שוקולד מרוקאי כקינוח. מתכון זה מ Allrecipes יש 23 אוהדים. זה הוא זול למדי מתכון לאוהדים של אוכל אמריקאי. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 5 דקות. עם כפית ציון של 80% המנה הזאת די טובה. נסו סיר לחץ בשר טחון צ'ילי, איך להכין רסק תפוחים בסיר לחץ, ו איך להכין רוטב אגס בסיר לחץ (מתכונים דומים).

הוראות

1
חום 1 כף שמן צמחי במחבת מעל חום בינוני גבוה. בשר העונה בנדיבות עם מלח ופלפל שחור; מניחים בשר במחבת ומבשלים עד חום מכל הצדדים, 5 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
העבר לצלחת ולהניח בצד.
3
חום 1 כף שמן צמחי על אש בינונית-נמוכה בסיר של סיר לחץ. מערבבים בצל ושום לסיר; מבשלים עד כמעט שקוף, 4 עד 6 דקות. מערבבים באבקת אנצ 'ו צ' ילה, פפריקה, כמון, פלפל שחור, אבקת צ 'יפוטלה צ' ילה, פלפל קאיין, ואורגנו; מבשלים עד ריחני, 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 ג'לפנו טרי שלם1 ג'לפנו טרי שלם
פלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובופלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
שום גויה®שום גויה®
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
10 שיני שום, שלמות10 שיני שום, שלמות
4
מוסיפים עגבניות חתוכות לקוביות, בשר, ומים; מערבבים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
5
תנעל את המכסה של סיר הלחץ שלך. להגביר את החום גבוה ולהביא ללחץ מלא. להפחית את החום נמוך כדי לשמור על לחץ; לבשל במשך 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
10 שיני שום, שלמות10 שיני שום, שלמות
6
הסר מהחום ולתת לנוח 10 דקות. ודא כי הלחץ הוא שוחרר במלואו ולהסיר את המכסה.
7
חזור סיר לחץ חשוף לשרוף מעל חום גבוה. מערבבים שבבי תירס ומביאים לרתיחה; מבשלים 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צ ' יפס תירסצ ' יפס תירס
ציוד שתשתמש בו
10 שיני שום, שלמות10 שיני שום, שלמות
8
מקשטים עם כוסברה ובצל ירוק.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מכף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ