איך לעשות שמנת של מרק אספרגוס
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מרק, אז תנו הזדמנות ל איך לעשות שמנת של מרק אספרגוס. מנה אחת מכילה 118 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 8 גרם שומן. ואינו מכיל גלוטן, מתכון ראשוני מגיש 6 . זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. . מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. אם יש לכם אספרגוס, מלח, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: הקרם של מרק ארטישוק של מאסון-מכינים את המרק המיוחד הזה בבית, איך לעשות שמנת של מרק פטריות, ו מרק אספרגוס שמנת.
הוראות
ממיסים חמאה בסיר מרק על אש בינונית.
מוסיפים בצל טחון ומלח; מבשלים ומערבבים עד הבצל רך וזהוב, כ -10 דקות.
יוצקים מרק עוף ומים לסיר. מביאים לרתיחה, להפחית את החום בינוני, ומבשלים 15 דקות.
מניחים חתיכות אספרגוס מרק רותח. לבשל, ערבוב מדי פעם עד אספרגוס הוא רק רך ועדיין ירוק בהיר, 5 עד 10 דקות.
השתמש בבלנדר טבילה כדי למזג מרק עד חלקה, על 3 דקות.
למרקם עדין יותר, מרק זן דרך מסננת רשת. להחזיר מרק מתוח לסיר ולמקם על הכיריים.
הפעל חום נמוך. מתבלים עם פלפל קאיין, פלפל שחור ואגוז מוסקט. להתאים מלח לפי הטעם.
להקציף 1/2 כוס שמנת למרק.
מניחים 1/4 כוס שמנת, פרמזן-גבינת רג ' יאנו, וגלידת לימון בקערה קטנה.
להקציף עד מוקצף מעט מעובה, על 1 דקה.
טפטוף כפית של Parmigiano-Reggiano-קרם לימון על גבי כל מנה מערבולת כדי ליצור עיצוב אקראי.
מפזרים קמצוץ של גרידת לימון ופלפל קאיין, אם תרצה בכך.