אין צ'ילי בקר שעועית
זמן הכנת המתכון כ 5 שעות ו-20 דקות. נסו צ'ילי בקר ושעועית, צ'ילי בקר ושעועית, ו שלוש שעועית & צ'ילי בשר (מתכונים דומים).
הוראות
שים מחבת כבדה תחתית גדולה מעל חום בינוני גבוה ולהוסיף את השמן. עבודה בקבוצות, להוסיף את הבשר למחבת, מתבלים במלח ופלפל, ומבשלים עד שהוא משחימים היטב, 10 עד 15 דקות.
כדי שרוול בישול איטי, להוסיף את הבצל, jalapenos, 1 כף אבקת צ ' ילה, קינמון, פתיתי פלפל אדומים, שום, ועגבניות מתוחות (להזמין את המיץ).
מוסיפים את הבשר הצרוב לבישול האיטי.
יוצקים את מיץ העגבניות השמורות למחבת, לגרד את כל חתיכות משחי, ויוצקים לתוך סיר איטי. מכסים את התנור האיטי ומבשלים נמוך במשך 4 עד 6 שעות.
בקערה קטנה, לשלב את השמנת החמוצה, הנותרים 1 כפית אבקת צ ' ילה, מיץ לימון, רוטב חם ומערבבים עד מעורבב היטב. שמור מכוסה במקרר עד צ ' ילי נעשה ומוכן לשרת.
לטעום ולהתאים את התיבול. (להזמין 2 כוסות עבור עגול 2 מתכון בשר ובוריטוס שעועית).
מגישים מקושטים עם תערובת שמנת חמוצה.
יין מומלץ: קאווה, Grenache, שיראז
קאווה, גרנאש ושיראז הם בחירה מצוינת לצ ' ילי. אלה אדומים עסיסיים אין יותר מדי טאנין (חשוב עבור מאכלים חריפים), אבל יין מבעבע כמו קאווה יכול לאלף את החום אפילו טוב יותר. אתה יכול לנסות מערות רוג ' ר גולאר גראן Reserva קאווה. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.7 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 23 דולר לבקבוק.
![מערות רוג ' ר גולארט גראן רזרבה קאווה]()
מערות רוג ' ר גולארט גראן רזרבה קאווה
היינות המועסקים בייצור קאווה נבחרים בקפידה רבה והם כפופים לתקופת הזדקנות מינימלית של ארבע שנים. לאחר 24 חודשים – ופעם בשנה – הבקבוקים בהזדקנות כפופים לטכניקת déplacé, המורכבת מניעור הבקבוקים על מנת homogenize ולהשיג מיצוי גדול יותר במונחים של פוטנציאל ארומטי וטעם שלהם, על פני יותר מ 48 חודשים של הזדקנות. התוצאה היא קאווה עדינה עם צביעה צהובה חיוורת, גוונים זהובים בהירים, וניצוץ מדהים, כמו גם זרי פרחים מעניינים, מורכבים וחזקים.תערובת: 60% Xare-lo, 20% Macabeo ו 20% Parellada