זמן הכנת המתכון כ 5 שעות ו-20 דקות. נסו צ'ילי בקר ושעועית, צ'ילי בקר ושעועית, ו שלוש שעועית & צ'ילי בשר (מתכונים דומים).
הוראות
1
שים מחבת כבדה תחתית גדולה מעל חום בינוני גבוה ולהוסיף את השמן. עבודה בקבוצות, להוסיף את הבשר למחבת, מתבלים במלח ופלפל, ומבשלים עד שהוא משחימים היטב, 10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
2
כדי שרוול בישול איטי, להוסיף את הבצל, jalapenos, 1 כף אבקת צ ' ילה, קינמון, פתיתי פלפל אדומים, שום, ועגבניות מתוחות (להזמין את המיץ).
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
ליים, מיץ, בתוספת טריזים לקישוט
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשה
1 כף סוכר אדום גס
ציוד שתשתמש בו
חמאה ללא מלח, לשימון הכנס
3
מוסיפים את הבשר הצרוב לבישול האיטי.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
חמאה ללא מלח, לשימון הכנס
4
יוצקים את מיץ העגבניות השמורות למחבת, לגרד את כל חתיכות משחי, ויוצקים לתוך סיר איטי. מכסים את התנור האיטי ומבשלים נמוך במשך 4 עד 6 שעות.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות תירס שלם משומר, סחוט
ציוד שתשתמש בו
חמאה ללא מלח, לשימון הכנס
שרימפס מוקפץ, קלוף
5
בקערה קטנה, לשלב את השמנת החמוצה, הנותרים 1 כפית אבקת צ ' ילה, מיץ לימון, רוטב חם ומערבבים עד מעורבב היטב. שמור מכוסה במקרר עד צ ' ילי נעשה ומוכן לשרת.
קאווה, גרנאש ושיראז הם בחירה מצוינת לצ ' ילי. אלה אדומים עסיסיים אין יותר מדי טאנין (חשוב עבור מאכלים חריפים), אבל יין מבעבע כמו קאווה יכול לאלף את החום אפילו טוב יותר. אתה יכול לנסות מערות רוג ' ר גולאר גראן Reserva קאווה. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.7 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 23 דולר לבקבוק.