אינבולטיני עגל: אינבולטיני כל סיציליאנה
המתכון עגל אינבולטיני: אינבולטיני ניתן להכין את כל הסיציליאנה תוך כ-40 דקות. מתכון זה מכין 4 מנות עם 498 קלוריות, 13 גרם חלבון, ו 42 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 23% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות יקר למדי. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. מתכון זה מאוכלרשת דורשת צנוברים, עלי פטרוזיליה, שמן זית ולימון. עם כפית ציון 72%, המנה הזו מוצקה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: בשר עגל, עגל וארטישוק, ו לחמניות עגל (אינבולטיני) וקפונטה.
הוראות
בעזרת פטיש מטבח או קליבר רחב, דופקים כל פרוסת עגל בין 2 חתיכות משומנות של נייר שעווה עד דק אך לא קרוע, בעובי של כ-1/16 אינץ'.
הניחו כל חלק על משטח עבודה קריר. בקערת ערבוב מערבבים יחד פקורינו, פירורי לחם, פטרוזיליה, צנוברים ודומדמניות שמנמנות ומרוקנות עד לקבלת תערובת אחידה. מתבלים את פרוסות העגל במלח ופלפל. מחלקים את תערובת הפקורינו בין 8 חתיכות העגל ומורחים אותה דק.
מגלגלים את העגל בחוזקה כמו בוריטו ומאובטחים בעזרת קיסמים.
הניחו 4 זוגות גלילי עגל זה לצד זה במרחק של 1/2 אינץ ' זה מזה ושיפדו אותם עם 2 ענפי רוזמרין כדי להניב 4 סטים. מתבלים במלח ופלפל, ומברישים בשמן זית. צולים עד לבישול, כ -3 עד 4 דקות לכל צד, ומגישים מיד עם טריזי לימון.
מגישים עם סלט עשבי תיבול.
שלב בזיליקום ופטרוזיליה בקערה גדולה. סוחטים את מיץ הלימונים על עשבי תיבול ומפזרים שמן זית כתית מעולה. מתבלים במלח ופלפל.