(אינטרנט בלעדי) סיבוב 2: חווה חשיש Taquitos
(אינטרנט בלעדי) סיבוב 2: חווה חשיש Taquitos נטול גלוטן, ומספק כ 4 מנות. במנה עיקרית זו יש 583 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 34 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו ביצים, גזר, טורטיות תירס, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש בשמן canolan אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,איבודי דובדבן-משמש כקינוח. רק מעטים מאוד אהבו את המנה המקסיקנית הזאת. נסו חשיש חווה עם ביצים שלוקות, חשיש חווה עם ביצים עלומות, ו אמא של בייקון וחשיש אפיית ביצה חומה (+הסיבוב האחרון של תמונות מישיגן) (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים תנור ל 400 מעלות F. לרסס תבנית אפייה עם תרסיס בישול nonstick ולהניח בצד.
בקערה בינונית בשילוב שאריות חשיש, תיבול צ ' ילי ו 1/2 כוס גבינה, לערבב עד מעורבב היטב. לעטוף טורטיות במגבת לחה וחום במיקרוגל על גבוה במשך 30 שניות.
מניחים 2 כף של תערובת חשיש וגבינה בשליש התחתון של טורטייה תירס.
מגלגלים את הטורטייה ומניחים את צד התפר למטה על תבנית האפייה מוכנה. למעלה עם שאריות גבינה ואופים בתנור במשך 15 עד 20 דקות עד פריך.
מחממים את השמן במחבת גדולה מעל חום בינוני.
מוסיפים בצל, גזר, סלרי, תפוחי אדמה, נקניק, פפריקה, שום, פתיתי פלפל אדום, ומלח ופלפל, לפי הטעם.
לטגן ערבוב לעתים קרובות, עד תפוחי אדמה וגזר הם מכרז, ואת הנקניק מבושל דרך, כ 12 דקות.
להביא סיר בינוני של מים לרתיחה על אש נמוכה ולהוסיף את החומץ. לפצח ביצה לתוך קערה קטנה בזהירות להחליק אותו לתוך המים רותחים. חזור במהירות עם שאר הביצים. באמצעות כפית מחוררת, בזהירות לכלוא את הלבן של כל ביצה סביב חלמון שלה. לחלוט את הביצים עד הלבנים הם המשרד, או במידה הרצויה של doneness, על 3 עד 5 דקות.
מחלקים את החשיש בין 4 צלחות הגשה העליון חשיש עם ביצה עלומה. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם, ומגישים.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
מקסיקני ניתן לזווג עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. אתה יכול לנסות Alexana Revana הכרם פינו נואר. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.7 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 42 דולר לבקבוק.
![כרם פינו נואר אלכסנה רבאנה]()
כרם פינו נואר אלכסנה רבאנה
# 17 Vine Spectator Top 100 של 2013את 2010 כרם רבאנה פינו נואר הוא מצג מצוין הן של הבציר והן של אתר הכרם רבאנה.2010 הייתה עונת גידול מאתגרת, אך עם ייצור יין קפדני ומיומן קפדני, התערובת שלנו של שמונה שיבוטי differentPinot noir יצרה אינטנסיבי, מורכב ו balancedwine. ניחוחות בהירים, קדימה של דובדבן שחור, צמחים מיובשיםתווים פלורליים מורמים על ידי דבשה ופריחה אניס. טעמי שרי מסיבלבלאק דקדנטיים ומשתלבים היטב עם תבלינים, קולה וגווני קקאו. המרקם שופע ועשיר, גימור עםטאנינים רכים סביב המספקים מבנה מושלם עבור cellaring.