(אינטרנט בלעדי) סיבוב 2: ספגטי כדורי בשר Calzones
(אינטרנט בלעדי) סיבוב 2 : ספגטי כדורי בשר Calzones עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 56 גרם חלבון 22 גרם של שומן, וסך הכל 1083 קלוריות. אם יש לכם גבינת מוצרלה, בצל, עגבניות משומר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הבצק פיצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פיצה לקינוח בגריל כקינוח. וזה מצוין. מתכונים דומים: קציצה Calzones, קציצה Calzones, ו קציצה Calzones.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים תנור ל 400 מעלות F. קו גיליון אפייה עם נייר קלף או אם יש לך גיליון אפייה nonstick, רירית אין צורך.
מחלקים את הבצק ב 4 מנות שוות.
מניחים על משטח עבודה משוריין באמצעות מערוך, מגלגלים את הבצק לתוך סיבוב קטן על 6 עד 8 אינץ ' בקוטר. חזור עם חתיכות שנותרו של בצק. תניח בצד.
מניחים כרבע של ספגטי שאריות עם Meatballsבמרכז הבצק עגול. למעלה עם 1 כף רוטב ומפזרים כף גבינה.
מברשת את הקצוות של הבצק עם קצת מים. מקפלים את הבצק על מנת להפוך חצי עיגול crimp את הקצה עם מזלג.
מניחים על תבנית אפייה מוכנה. חזור עם להישאר מילוי בצק.
מניחים בתנור ואופים במשך 35 דקות או עד חום זהוב.
מגישים חם עם תוספת של רוטב עגבניות.
מחממים תנור ל 400 מעלות F.
בקערה גדולה לשלב את החלב והלחם.
להוסיף שאריות של כדורי בשר חוץ מהגבינה. באמצעות הידיים שלך, בעדינות לשלב את כל החומרים עד שהם מעורבבים היטב. קח על 3 כפות של תערובת הבשר להתגלגל לתוך כדור ולחץ לתוך פטי.
מניחים קוביית מוצרלה או 1 כף גבינה מגורסת על הקציצה ולהביא את הצדדים סביב הגבינה ולהתגלגל בין הידיים כדי ליצור כדור.
מניחים על תבנית אפייה nonstick או תבנית אפייה מרוסס עם תרסיס בישול nonstick. חזור על התהליך עם בשר וגבינה הנותרים.
מניחים את כדורי הבשר לתנור ומבשלים 12 דקות.
הסר תבנית אפייה מהתנור והנח בצד.
מבשלים את הספגטי בסיר גדול של מים מלוחים רותחים עד אל דנטה, על 8 דקות.
מסננים ומניחים את הפסטה על מגש גדול.
בסיר בינוני מחממים שמן זית על אש בינונית.
מוסיפים בצל, שום וקמח במשך 3 דקות.
להוסיף מרכיבים הנותרים ומבשלים במשך 10 דקות. מערבבים בעדינות את כדורי הבשר וכל טפטוף מחבת מתוך תבנית אפייה ומבשלים עוד 5 דקות.
מניחים את כדורי הבשר על הספגטי, יוצקים את הרוטב על גבי ומגישים מיד.