איקן בכר (דג ברביקיו)
מתכונים דומים: Ikan Panggang / Ikan Bakar (דג בגריל עם עלי בננה), Sotong Bakar (דיונון ברביקיו), ו סינגפור ברביקיו דיונון (Sotong Bakar).
הוראות
מחממים גריל לחום בינוני-גבוה.
כדי להכין דגים, לשטוף דגים עם מים קרים; לטפוח יבש.
שלב 1 כפית מיץ, כורכום, ו 1/2 כפית מלח; לשפשף באופן שווה על דגים.
שלב הנותרים 1/4 כפית מלח, פלפל, שום, צ ' ילי תאילנדי, ו 1 שאלוט במעבד מזון; תהליך עד הקרקע דק.
מחממים מחבת קטנה מעל חום בינוני.
הוסף 1 כף שמן למחבת; מערבולת מעיל.
להוסיף תערובת שום; לבשל 5 דקות או עד התערובת מתחילה חום, ערבוב לעתים קרובות.
הסר מהחום; מגניב 15 דקות. כפית 1 כף תערובת שום לתוך חלל של כל דג. מסדרים דגים על מתלה גריל מצופה ספריי בישול; גריל 2 דקות בכל צד או עד מידה רצויה של doneness.
כדי להכין רוטב, לשלב 1/3 כוס שאלוט ושאר החומרים בקערה קטנה.