איש עוגיית הזנגביל של PDT
זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג המולד. אם יש לך לקישוט: קינמון, ביטר פימנטו של ברספון דגרוף, ליקר הג'ינג'ר של המלך, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 5 דקות. מתכונים דומים: בית זנגביל (בתי זנגביל מיני), עוגיות זנגביל M & M ברים עם זנגביל מ '& מ ' חמאה, ו עוגת זנגביל עם ציפוי זנגביל שמנת.
הוראות
כדי להפוך את סירופ דבשה: מערבבים דבשה ומים חמים בצנצנת resealable עד מומס.
בואו מגניב לפני השימוש. סירופ דבשה יכול להיות מאוחסן במקרר עד 2 שבועות.
מוסיפים רום, 1/2 אונקיה סירופ מולסה, ליקר זנגביל, ביטר, ביצה לבן כדי שייקר. לנער ללא קרח במשך 10 שניות לשבור ביצה לבן.
מוסיפים קרח לשייקר ומנערים שוב עד שמצונן היטב, כ -15 שניות.
מאמץ כפול לתוך זכוכית קופה מצוננת. גרדת קינמון מלמעלה ומגישים.