אלביס האיטלקי.
אלביס האיטלקי יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 1137 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 66 גרם שומן. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 25 דקות. אם יש לכם לחם פריך, בננות, חמאה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. כדי להשתמש ב ממרח אגוזי לוז שוקולד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות ממרח אגוזי לוז שוקולד כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו פיצה ברביקיו: פיצה אלביס (המסעדה האיטלקית של קולטה), אלביס השמן., ו עוגת אלביס (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 400 מעלות F. מסדרים את פרוסות הבייקון זו לצד זו על תבנית אפייה מרופדת בקלף; אופים עד פריך, 15 עד 18 דקות.
בינתיים, מניחים את הבננות בקערה קטנה ומחית עם מזלג עד חלקה. מקפלים את mascarpone עד בשילוב.
מורחים שכבה עבה של שוקולד אגוזי לוז על פרוסות לחם 4, ולאחר מכן העליון כל אחד עם 3 פרוסות בייקון.
מורחים את תערובת הבננה מסקרפונה על 4 פרוסות הלחם הנותרות, ואז מניחים על גבי להכין 4 כריכים.
מורחים חמאה משני צידי הכריכים.
מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה. עבודה בקבוצות במידת הצורך, לבשל את הכריכים בכל צד עד GBD-זהוב חום טעים.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 40 דולר.
![Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva]()
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
נולד בכרם "Il Poggio" (5.5 חה, 310 מטרים a.s.l.) שממנו בשנת 1962, זה לקח את שמו: זהו Cru קלאנטי הראשון Classico. עשוי 90% Sangiovese ו 7% Canaiolo ו 3% Colorino, זה הגילאים 20 חודשים בחביות עץ אלון צרפתי. היום הוא מייצג את המוצר היוקרתי ביותר של החברה, מוערך בכל רחבי העולם. הוא מיוצר רק בצירים הטובים ביותר. החברה בחרה לשמור כמות ניכרת של בקבוקי יין זה במרתף להיות הארכיון הקבוע, מסוגל לספר את ההיסטוריה של Castello di Monsanto