גשו לסופר וקנו את asafoetida, שמן canolan, הקרקע צ'ילה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו aloo gobi קארי, איך לעשות פונג'אבי aloo גובי / סגנון dhaba, אלו גובי, איך להכין אלו גובי יבש / פונג'בי אלו גובי, ו מסעדת aloo גובי בסגנון, איך לעשות aloo גובי מסאלה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים חמאה או שמן על חום בינוני ב 12 אינץ ' כבד תחתית ישר צדדי נירוסטה sauté עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
2
מוסיפים זרעי חרדל ומבשלים עד שהם מתחילים פופ, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
לתיבול בשר
תערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיק
3
הוסף asafoetida, אנרדנה, כמון, כוסברה, פלפל שחור, צ ' ילה, כורכום. לבשל, ערבוב כל הזמן, עד ריחני, על 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
אספוטידה
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
כורכום
6 עגבניות, קלופות וקצוצות
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
4
מוסיפים את תפוחי האדמה והכרובית ומתבלים בנדיבות עם מלח.
מרכיבים שתצטרך
זיתים בשלים שלמים
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
5
הוסף מים לבוא 1/3 את הצדדים של הירקות. להגביר את החום גבוה ולהביא לרתיחה. להפחית את החום כדי לשמור על רתיחה, כיסוי, ומבשלים עד תפוחי אדמה הם בעיקר במכרז, חידוש מים לפי הצורך. תפוחי אדמה עדיין צריך להיות קשה מדי לאכול בשלב זה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
טיפים עגולים לפינה #4
6
הסר את המכסה, ולהגדיל את החום להביא את הנוזל לרתיחה מהירה ונוזל מתחיל להפחית. לגרד את החלק התחתון של מחבת עם מרית כמו תפוחי אדמה מתחילים להידבק, ומועכים אותם נגד הצדדים של המחבת. בינתיים, לחמם את parathas במחבת יבשה על חום בינוני-נמוך, 1-2 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
7
כאשר תפוחי האדמה הם במכרז מלא, להוסיף מלח לפי הטעם, ולאחר מכן להפריש להתקרר מעט.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
8
מניחים 2 עד 3 כפות ערמות במרכז paratha מחומם, למעלה עם יוגורט מנטה chutney. לעטוף בנייר כסף ולהגיש, שתי קטי לכל סועד.
מרכיבים שתצטרך
מנטה צ ' אטני
Paratha
2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב