קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות6
ציון בריאות10
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

אלו גובי קאטי רול

אלו גובי קאטי רול
גשו לסופר וקנו את asafoetida, שמן canolan, הקרקע צ'ילה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו aloo gobi קארי, איך לעשות פונג'אבי aloo גובי / סגנון dhaba, אלו גובי, איך להכין אלו גובי יבש / פונג'בי אלו גובי, ו מסעדת aloo גובי בסגנון, איך לעשות aloo גובי מסאלה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים חמאה או שמן על חום בינוני ב 12 אינץ ' כבד תחתית ישר צדדי נירוסטה sauté עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
דַק-דַק-
2
מוסיפים זרעי חרדל ומבשלים עד שהם מתחילים פופ, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
לתיבול בשרלתיבול בשר
פחית אחת (11.3 אונקיות) צוף אפרסקיםפחית אחת (11.3 אונקיות) צוף אפרסקים
3
הוסף asafoetida, אנרדנה, כמון, כוסברה, פלפל שחור, צ ' ילה, כורכום. לבשל, ערבוב כל הזמן, עד ריחני, על 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
אספוטידהאספוטידה
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
כורכוםכורכום
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
4
מוסיפים את תפוחי האדמה והכרובית ומתבלים בנדיבות עם מלח.
מרכיבים שתצטרך
זיתים בשלים שלמיםזיתים בשלים שלמים
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
5
הוסף מים לבוא 1/3 את הצדדים של הירקות. להגביר את החום גבוה ולהביא לרתיחה. להפחית את החום כדי לשמור על רתיחה, כיסוי, ומבשלים עד תפוחי אדמה הם בעיקר במכרז, חידוש מים לפי הצורך. תפוחי אדמה עדיין צריך להיות קשה מדי לאכול בשלב זה.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
6
הסר את המכסה, ולהגדיל את החום להביא את הנוזל לרתיחה מהירה ונוזל מתחיל להפחית. לגרד את החלק התחתון של מחבת עם מרית כמו תפוחי אדמה מתחילים להידבק, ומועכים אותם נגד הצדדים של המחבת. בינתיים, לחמם את parathas במחבת יבשה על חום בינוני-נמוך, 1-2 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
7
כאשר תפוחי האדמה הם במכרז מלא, להוסיף מלח לפי הטעם, ולאחר מכן להפריש להתקרר מעט.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
8
מניחים 2 עד 3 כפות ערמות במרכז paratha מחומם, למעלה עם יוגורט מנטה chutney. לעטוף בנייר כסף ולהגיש, שתי קטי לכל סועד.
מרכיבים שתצטרך
מנטה צ ' אטנימנטה צ ' אטני
ParathaParatha
1/4 כוס יוגורט תות1/4 כוס יוגורט תות
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®