אלסקה אפויה עם גלידת תות
המתכון אפוי אלסקה עם גלידת תות יכול להתבצע בערך 1 שעה ו 55 דקות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 8 מנות. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 29 גרם חלבון, 81 גרם שומן, ובסך הכל 1820 קלוריות. לכו לחנות ואספו סוכר מגורען, גלידת תות, חלבוני ביצה ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-1 היה אומר שהוא הגיע למקום. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום האם. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 49%, שהוא מוצק. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם בראוני וקני סוכריות גלידה אפוי אלסקה, אלסקה אפויה עם סורבה קוקוס וגלידת שוקולד, ו אלסקה אפויה עם עוגת שוקולד וגלידת פולי וניל ציפורן קקאו.
הוראות
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס.
משמנים ומקמחים תבנית צינור בגודל 10 אינץ'. מערבבים בעזרת קערת ערבוב את החמאה, הקיצור והסוכר והשמנת עד שהם בהירים ותפוחים.
מוסיפים את הביצים 1 בכל פעם, ומקציפים היטב לאחר כל הוספה.
מוסיפים את צבעי המאכל והווניל.
מערבבים את הקמח והמלח, ומוסיפים לתערובת המוקרמת לסירוגין עם החלב, ומקציפים היטב.
יוצקים את הבלילה לתוך תבנית אפייה מוכן ואופים במשך שעה 1 ו 20 דקות, או עד קיסם יוצא נקי. מצננים את העוגה בתבנית למשך 10 דקות ואז הופכים אותה אל מתלה קירור.
להכנת המרנג מניחים לקערת ערבוב חלבונים וקרם אבנית. מקציפים עד שנוצרות פסגות רכות. מוסיפים בהדרגה את הסוכר ומקציפים עד שנוקשה ומניחים בצד.
אפוי אלסקה אתה צריך לעבוד במהירות. פורסים את העוגה לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'.
מורחים העליון של 1/2 של פרוסות עוגה עם כ 1 כוס גלידה תות. למעלה עם המחצית הנותרת של פרוסות העוגה.
מורחים מרנג מכל הצדדים ויוצרים פסגות בעזרת סכין. צולים עד שהמרנג חום בהיר. היזהר לא לשרוף פסגות.
יין מומלץ: קרם שרי, משקה אלכוהולי, מרכיב, קטגוריית מוצרי מזון, (ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות), אבקת זרעי אהבה, קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת, יציאה, יין קינוח, ליקר רימונים או מיץ חמוציות, מוסקטו, סוג פריט בתפריט, Moscato Dasti
גלידת תות בתפריט? נסה להתאים עם שרי שמנת, משקה אלכוהולי ומרכיב. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. אתה יכול לנסות נ. ב. ג ' ונסון ן קרם שרי. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-19 דולר לבקבוק.
![נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי]()
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול לאלה שיאפשרו לו להזדקן". משקה טרום-פרנדיאלי מועדף. קחו את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. גם נפלא אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי כדי לטבול ב "סגנון איטלקי". "