קושימומחה
מוכן ב1 ש, 55 דק.
מנות8
ציון בריאות14
מגזין

אלסקה אפויה עם גלידת תות

אלסקה אפויה עם גלידת תות
המתכון אפוי אלסקה עם גלידת תות יכול להתבצע בערך 1 שעה ו 55 דקות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 8 מנות. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 29 גרם חלבון, 81 גרם שומן, ובסך הכל 1820 קלוריות. לכו לחנות ואספו סוכר מגורען, גלידת תות, חלבוני ביצה ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-1 היה אומר שהוא הגיע למקום. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום האם. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 49%, שהוא מוצק. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם בראוני וקני סוכריות גלידה אפוי אלסקה, אלסקה אפויה עם סורבה קוקוס וגלידת שוקולד, ו אלסקה אפויה עם עוגת שוקולד וגלידת פולי וניל ציפורן קקאו.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
משמנים ומקמחים תבנית צינור בגודל 10 אינץ'. מערבבים בעזרת קערת ערבוב את החמאה, הקיצור והסוכר והשמנת עד שהם בהירים ותפוחים.
מרכיבים שתצטרך
כוס שוקולד צ'יפס חצי מתוק או צימוקיםכוס שוקולד צ'יפס חצי מתוק או צימוקים
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
3
מוסיפים את הביצים 1 בכל פעם, ומקציפים היטב לאחר כל הוספה.
מרכיבים שתצטרך
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
4
מוסיפים את צבעי המאכל והווניל.
מרכיבים שתצטרך
2 טיפות צבע מאכל אדום, לא חובה2 טיפות צבע מאכל אדום, לא חובה
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
5
מערבבים את הקמח והמלח, ומוסיפים לתערובת המוקרמת לסירוגין עם החלב, ומקציפים היטב.
מרכיבים שתצטרך
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
6
יוצקים את הבלילה לתוך תבנית אפייה מוכן ואופים במשך שעה 1 ו 20 דקות, או עד קיסם יוצא נקי. מצננים את העוגה בתבנית למשך 10 דקות ואז הופכים אותה אל מתלה קירור.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
7
מחממים את הברוילר.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)
8
להכנת המרנג מניחים לקערת ערבוב חלבונים וקרם אבנית. מקציפים עד שנוצרות פסגות רכות. מוסיפים בהדרגה את הסוכר ומקציפים עד שנוקשה ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה (בערך 9)חלבוני ביצה (בערך 9)
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
9
כדי להרכיב את
10
אפוי אלסקה אתה צריך לעבוד במהירות. פורסים את העוגה לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'.
11
מורחים העליון של 1/2 של פרוסות עוגה עם כ 1 כוס גלידה תות. למעלה עם המחצית הנותרת של פרוסות העוגה.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת תותים, מרוככת2 ליטר גלידת תותים, מרוככת
קילו פטל שחור (בערךקילו פטל שחור (בערך
12
מניחים על תבנית.
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
13
מורחים מרנג מכל הצדדים ויוצרים פסגות בעזרת סכין. צולים עד שהמרנג חום בהיר. היזהר לא לשרוף פסגות.
מרכיבים שתצטרך
קילו פטל שחור (בערךקילו פטל שחור (בערך
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים

יין מומלץ: קרם שרי, משקה אלכוהולי, מרכיב, קטגוריית מוצרי מזון, (ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות), אבקת זרעי אהבה, קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת, יציאה, יין קינוח, ליקר רימונים או מיץ חמוציות, מוסקטו, סוג פריט בתפריט, Moscato Dasti

גלידת תות בתפריט? נסה להתאים עם שרי שמנת, משקה אלכוהולי ומרכיב. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. אתה יכול לנסות נ. ב. ג ' ונסון ן קרם שרי. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-19 דולר לבקבוק.
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול לאלה שיאפשרו לו להזדקן". משקה טרום-פרנדיאלי מועדף. קחו את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. גם נפלא אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי כדי לטבול ב "סגנון איטלקי". "